Naslovna » Izlasci » Pozorište » Jazz kantina Lisabon: Nova sezona stand up komedije
Jazz kantina Lisabon: Nova sezona stand up komedije
Jazz kantina Lisabon: Nova sezona stand up komedije

Jazz kantina Lisabon: Nova sezona stand up komedije

Stand up komedija vraća se na velika vrata u kultni klub Kombank dvorane – Jazz kantinu Lisabon, posle pauze od skoro tri meseca.

Ovaj jedinstveni oblik „komedije uživo“ zaživeće kroz seriju nastupa sada već veterana stand up show-a u Srbiji, uz primese jedinstvenog doživljaja koji će na scenu u novoj sezoni po prvi put doneti upravo – žene.

Stand up muški, stand up ženski

Naime, posle petka, 19. juna, koji je rezervisan za stand up predstavu „Zdravstveni sistem“ u kome će imenjaci Srđan Olman i Srđan Jovanović iskrenim životnim ispovestima u kojima se pronalazi svako od nas, obojenim humorističkim, ali i sarkastičim sentencama, zajedno sa publikom napraviti pravi show, subota, 27. jun, biće rezervisana za jedinstven komičarski, ženski trio.

Pod sloganom „Tri žene. 10 godina komičarskog iskustva. 100 godina poročnog života. A one i dalje stoje. I pričaju“, u groznici subotnje večeri, 27. juna, prvi put u Jazz kantini Lisabon nastupiće Ana Zlatanović, Jelena Mandarić i Jagoda Jovanović.

One su „Žene koje pričaju“ i podeliće, po ko zna koji put, deo sebe sa publikom, ali premijerno na ovoj sceni. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.