Naslovna » Izlasci » Film » Još jednom najava: Drive in bioskop na Adi od 23. juna
Drive in bioskop na Adi: Bilo jednom u Holivudu
Drive in bioskop na Adi: Bilo jednom u Holivudu

Još jednom najava: Drive in bioskop na Adi od 23. juna

Posle nekoliko propalih pokušaja zbog kiše, još jednom je najavljeno otvaranje Drive in bioskopa na Adi Ciganliji – u utorak, 23. juna 2020.

Iako je za 23. jun bilo planirano otvaranje Drive in bioskopa na Adi uz film Bilo jednom u Holivudu, projekcija filma se otkazuje, zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uslova, dok će novi termin prikazivanja projekcije u bioskopu na otvorenom, biti saopšten blagovremeno.

Ipak, bioskop će zbog najave poboljšanja vremenskih uslova u narednim danima, nastaviti da radi, te će po planu od 24. do 27. juna u kombinaciji Drive in i Open air bioskopa na Adi biti održan Festival francuskog filma. Ukoliko pak dođe do kiše za vreme trajanja festivala, projekcije francuskog filma biće premeštene u Kombank dvoranu. Ulaz će biti slobodan, a maksimalan broj je 500 posetilaca.

Kako je i provobitno planirano, kao asocijacija na Holivud, bioskop će kada se upale prve „nebeske zvezde“, otvoriti deveti film slavnog reditelja Kventina Tarantina iz 2019. godine, „Bilo jednom u Holivudu“, koji na veliko platno donosi priču iz doba vrhunca „hipi Holivuda“.

Na platnu dimenzija 12 puta šest metara i 4k projektorom sa 33 hiljade lumena u prvoj filmskoj projekciji na otvorenom, zablistaće Leonardo di Kaprio, Bred Pit i Margo Robi.

Tarantino je predstavio avanturu glumca Rika Daltona i njegovog dvojnika Klifa Buta koji pokušavaju da pronađu svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine u Los Anđelesu. Dodatna iskušenja će se javiti kada Rik za komšinicu dobije prelepu glumicu – Šeron Tejt.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Drive in bioskop na Adi – za dž!

Posetioci će prvih mesec dana, od 23. juna do 23. jula, moći da uživaju u besplatnim filmskim projekcijama, a prvih sedam dana besplatne projekcije filmova biće svake večeri.

Posle toga dani rezervisani za besplatan film biće sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Rezervacija karata za Drive in vrši se preko sajta Kombank dvorane.

Neophodno je da se rezervacija odštampa, što je ujedno ulaznica za film. Prostor će svake večeri za posetioce biti otvoren sat vremena pre početka filma, a rezervacija je neophodna

Festival francuskog filma i u Drive in i open air formatu!!!

Festival Francuskog filma koji će biti održan u bioskopu na Adi od 24. do 27. juna posebno će obradovati i one koji vole da uživaju u filmu pod vedrim nebom, ali van svojih automobila.

Naime, tokom četiri dana trajanja festivala posetiocima će biti omogućeno da filmove, takođe gledaju i u improvizovanim bioskopskim stolicama sa obaveznim razmakom, a ulaz je besplatan.

I dok će u toku trajanja festivala, za mesto na parkingu biti potrebna rezervacija, ljubiteljima francuske kinematografije koji žele da uživaju u delu Open air bioskopa savetuje se da dođu ranije i zauzmu svoje mesto „pod zvezdama“. Kapacitet je 500 mesta, a rezervacija nije potrebna.

*** Ukoliko ipak bude kiše, projekcije francuskog filma biće premeštene u Kombank dvoranu. Ulaz će biti slobodan, a maksimalan broj je 500 posetilaca.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.