Naslovna » BG servis » Kartica „Tri plus“ – popusti za roditelje sa više dece
Kartica "Tri plus" - popusti za roditelje sa više dece
Kartica "Tri plus" - popusti za roditelje sa više dece

Kartica „Tri plus“ – popusti za roditelje sa više dece

Kartica „Tri plus“ moći će da se naruči preko šaltera gradskih opština od petka, 5. juna 2020, a važiće za roditelje sa troje ili više dece.

Roditeljima (sa bar jednim maloletnim detetom) ova besplatna kartica će omogućiti brojne popuste i pogodnosti pri kupovini i plaćanju računa.

Ove kartice za povlastice realizovaće se u okviru projekta „Tri plus“ istoimenog udruženja iz Čačka, kome je Grad Beograd pristupio početkom godine. Na taj način, godišnje će, po nekim procenama, u kućnom budžetu roditelji moći da uštede između 300 i 500 evra.

„Tri plus“ za oko 35.000 porodica

Zainteresovani za dobijanje kartice „Tri plus“ i ostvarivanje porodične povlastice, treba da se jave zaposlenima na šalterima opštine na čijoj su teritoriji prijavljeni, gde će potpisati izjavu da žele da pristupe i u koju će uneti neophodne podatke. Posle prijave, kartice će im biti isporučene u narednih desetak dana.

Gradske vlasti očekuju da će 35.000 porodica u Beogradu biti korisnici ovog programa.

Oni koji se ne prijave tokom prvih sedam dana, mogu to da učine tokom čitave godine.

Porodice će moći da ostvare brojne pogodnosti kod svih privrednih subjekata koji su već deo projekta, ali i onih koji tek treba da pristupe ovoj akciji.

U toku je potpisivanje ugovora sa gradskim preduzećima, sportskim centrima, Zoološkim vrtom, kulturnim institucijama grada i drugim subjektima u kojima će porodice moći da ostvare popuste, najavljeno je iz Gradskog veća.

Projekat „Tri plus“ sproveden je već u petnaestak lokalnih samouprava u Srbiji, sa ciljem da se pobedi bela kuga. U Srbiji ima 138.000 porodica sa troje i više dece.

Vladica Gavrilović, predsednik Pokreta „Tri plus“ iz Čačka, pozvao je sve koji mogu da se prijave u narednih desetak dana i daju popuste, a nalepnice sa njihovom oznakom biće zalepljene na nekoliko lokacija. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.