Naslovna » Izlasci » Akcije » Muzej iluzija: Leto iluzija 2020
Muzej iluzija: Leto iluzija 2020
Muzej iluzija: Leto iluzija 2020

Muzej iluzija: Leto iluzija 2020

Muzej Iluzija otvorio je svoja vrata u redizajniranom ambijentu, a pripremljen je i uzbudljiv letnji program – Leto iluzija 2020.

Sa obiljem novih eksponata za sve ljubitelje dobre (muzejske) zabave i avanture ostanak u Beogradu tokom vrelog leta biće podnošljiv.

U sklopu manifestacije Leto iluzija građani će u julskom i avgustovskom periodu, od srede do nedelje, moći da se rashlade različitim aktivnostima koji podstiču dečiji, ali timski duh.

Leto iluzija 2020 u Muzeju iluzija i na Kališu

Sredom će biti organizovan edukativno-zabavni program „Mozgaonica“ koji preporučuje i Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja. Učenje, igra i zabava glavne su karakteristike ovog već tradicionalnog projekta.Promo

Petak je posvećen porodicama koje prilikom kupovinom porodične karte ostvaruju popust uz mogućnost dodatne zabave u muzejskim prostorijama.

U saradnji sa JP „Beogradska tvrđava“ četvrtkom i nedeljom na tlu istorijskog Kalemegdana biće organizovana dva projekta.

Svakog četvrtka u prostoru Velikog barutnog magacina biće održana „Potraga za izgubljenim sarkofagom„, gde će učesnici kroz mnoštvo izazova, pitalica, logičkih igrica i mozgalica, otkriti vekovima čuvanu tajnu.

Nedelja je rezervisana za turnir u XXL didaktičkim igrama. Takmičari će biti u prilici da se oprobaju u jednom od najizazovnijih koncepata logičkih igrica gde će moći da se zabave ali i da testiraju svoje strpljenje, koncentraciju kao i takmičarski duh.

Detaljne informacije o programima potražite na ovom linku.

Zbog novonastale epidemiološke situacije, preduzete su sve neophodne mere zaštite vezane za progame Muzeja Iluzija. (danubeogradu.rs)