Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Playade i gosti u kafeu „Tuluz Lotrek“
Playade i gosti u kafeu "Tuluz Lotrek" (foto: Miss Stills / Tijana Janković Jevrić)
Playade i gosti u kafeu "Tuluz Lotrek" (foto: Miss Stills / Tijana Janković Jevrić)

Playade i gosti u kafeu „Tuluz Lotrek“

Ženski sastav Playade, duo Mister Akustik i pesnik Dragan Marković nastupiće u kafeu „Tuluz Lotrek“ (Resavska 24), u četvrtak, 18. juna 2020. od 20.00.

Ovaj događaj biće i humanitarna akcija tokom koje će se prikupljati sredstva za Snežanu M. (61), osnivača prvog udruženja za osobe sa cerebralnom paralizom u Subotici, koja i sama boluje od tog poremećaja.

Sredstva prikuplja i usmerava humanitarna organizacija „ACT Srbija“.

– Pozivamo sve ljude dobrog srca da se uključe u ovu akciju i podrže naš humanitarni koncert ili doniraju novac sa naznakom „Za Snežanu“ na naš žiro račun: 165-29869-66 – poručila je Sanja Dejanović iz ove organizacije.

Koncert će u četvrtak otvoriti grupa Playade, moćni elektronski ženski duo koji čine harfa (Željka Milošević) i vokal (Julijana Vincan).

Kreativne obrade poznatih pop/rock i evergreen hitova u izvedbi harfe i vokala prepoznate su kao veliko osveženje na muzičkoj sceni. Iako su Julijana i Željka započele ovaj projekat kao akustični sastav, sada elektro zvuku doprinose i električna harfa, ali i DJ Boris Medo Horvat.

Mister Akustik je bend koji redovno nastupa godinama unazad, izvodeći domaće i strane pop/rock hitove. Poznati su i po konceptualnim večerima, gde svirku posvećuju određenom muzičkom pravcu ili periodu.

Međutim, Dragana Bilčar (vokal) i Boban Krsmanović (gitara) najviše vole da sviraju svoje autorske pesme. Najdraže su im „Volim te još“, „Kasno je“, „Samo ti i ja“, „To je bila ljubav“, „Mi smo najbolji“.

U pauzi između ove dve muzičke grupe, veče će uveličati harizmatični Dragan Marković svojim pesmama, koje su ispunjene dušom i dubokim smislom.

Minimalna predložena donacija je 200 dinara. Mesto je moguće rezervisati na broju 065/644-13-40.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.