Naslovna » Izlasci » Film » The King’s Man: Početak – u bioskopima od 17. septembra
Bioskopi: The King's Man: Početak
Bioskopi: The King's Man: Početak

The King’s Man: Početak – u bioskopima od 17. septembra

Treći nastavak engleske franšize „The King’s Man: Početak“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od 17. septembra 2020.

„Mi smo prva nezavisna obaveštajna agencija. Prefinjeni, ali brutalni. Civilizovani, ali nemilosrdni“ – ovim rečima u najnovijem trejleru za film „The King’s Man: Početak“ glas glavnog glumca Rejfa Fajnsa nagoveštava napeti nastavak.

Najnoviji trejler za film prikazuje celu glumačku ekipu koju čine: Rejf Fajns, Džema Arterton, Haris Dikinson, kao i kadar sa našom glumicom Brankom Katić (1:22), kojoj je pripala uloga Aleksandre Nikolajevne, poslednje ruske carice.

Nastala na osnovu adaptacije stripa, špijunska akciona avantura snimljena je pod rediteljskom palicom Metjua Vona.

U trećem filmu dublje se istražuje mit o nastanku čuvene tajne špijunske družine. Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija The King’s Man nije nužno počela s dobrim namerama i plemenitim ljudima. Pitanje je da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili, pak, iz oholosti?!

Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek moraće da se utrkuje s vremenom, kako bi ih zaustavio.

Uigrana autorska ekipa koju čine redite Metju Von i scenaristkinja Džejn Goldman zaslužna je i za uspehe prva dva dela franšize, filmove „Tajna služba“ (2015) i „Zlatni krug“ (2017). (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.