Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Monday Blues #39: Cotton Pickers
Monday Blues #39: Cotton Pickers (foto: Veljko Živković)
Monday Blues #39: Cotton Pickers (foto: Veljko Živković)

Monday Blues #39: Cotton Pickers

U okviru serijala „Monday Blues“, u ponedeljak, 6. jula 2020. od 20.00, na Platou Milana Mladenovića, nastupiće sastav Cotton Pickers.

Cotton Pickers pripada grupi koncertno veoma aktivnih bluz rok sastava. Mnogobrojni samostalni i nastupi na festivalima u Srbiji i inostranstvu bili su odlična prilika da bend stekne i opravda reputaciju vrhunskog koncertnog bend.

Prvo mesto na Zaječarskoj gitarijadi osvojili su 2011. godine, a 2012. su objavili debi album po imenu „Slaughterhouse Blues“, na kome se našlo deset numera. Odmah nakon objavljivanja albuma, Cotton Pickers su dobili i nagradu Radio Beograda i Radio Beograda 202, za najbolji debitanski debitantski album 2012. po glasovima slušalaca Radia Beograda 202.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Ukoliko volite energičan bluz rok, Cotton Pickers su pravi izbor za vas! Pored numera sa albuma „Slaughterhouse Blues“, na Monday Blues koncertu odsviraće i nekoliko novih numera, koje će se naći na novom albumu na kojem već uveliko rade. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.