Naslovna » BG svaštara » Promocije » Pokloni: 101 RUŽA JE UVEK IN!
Pokloni: 101 RUŽA JE UVEK IN!
Pokloni: 101 RUŽA JE UVEK IN!

Pokloni: 101 RUŽA JE UVEK IN!

Pokloni su idealni da nam pomognu da stalno podsećamo osobe do kojih nam je stalo koliko nam znače i koliko ih volimo, ali i da im se izvinimo….

Danas, zahvaljujući online prodavnicama i dostavama na kućnu adresu buketi cveća se mogu poručiti u najbržem mogućem roku, a kada želimo da iznenadimo dragu osobu buketom cveća ili nekim drugim aranžmanom iz cvećare sve što treba da uradimo je da u pretražvaču ukucamo Cvećara Beograd, odaberemo željeni aranžman i sačekamo da iznenađenje stigne na njenu adresu.

Kako se dostava cveća vrši 24 sata dnevno bilo gde na teritoriji Beograda, cveće stiže u pravo vremene na dogovorenu adresu. Sam proces je vrlo lak i ne zahteva puno vremena, a ovakva iznenađenja se dugo pamte!

Pokloni: Zašto je bitno baš poklanjati cveće?

U našoj kulturi je zastupljeno da se cveće kupuje ženama za razne proslave, rođendane, slave itd. SVI VOLIMO CVEĆE i ono je tu da nam olakša sam proces odabira poklona, a online prodavnica Cvećare Beograd je tu da taj proces ubrza.

Znamo da je u narodu opšte poznato da različite vrste i boje cveća nose neku drugačiju simboliku, a kada govorimo o vrstama cveća koje se poklanja, najčešće se poklanjaju ruže, razni kreativni aranžmani i svima dobro poznat buket – 101 ruža.

Cveće se vekovima koriste da prenesu najlepše poruke bez reči, ali kada nekome poklonite buket od 101 ruže, svaka od njih nosiće u sebi jedno osećanje i poruku ljubavi, a sve zajedno jasno govore – VOLIM TE.Promo

101 ruža je od davnina bila simbol ljubavi

101 ruža je buket koji ima posebnu simboliku i poklanja se samo u trenucima kada želimo da iskažemo jako i snažno osesećanje. Ruže su cveće koje se najviše i najčešće poklanja, a jedinstveni ovaj buket, kao ni jedan drugi, simolizuje ljubav. U zavisnosti od boje imaju različitu simboliku.

Tako crvene ruže predstavljaju simbol strasti i ljubavi, a buket od 101 ružu je prisutan još od davnih vremena, kada je bilo potrebo duže vreme za gajenje i negovanje ovolikog broja ruža. Na taj način se pokazivalo koliko volite tu osobu kojoj ste namenili ovaj buket. I danas 101 ruža ima značenje „Ti si moja jedina ljubav“, samo što je danas za pravljenje buketa potrebno mnogo manje vremena.

Bez obzira koji je povod slanja 101 ruže, bio to 8. mart, Dan zaljubljenih, rođendan, mali znak pažnje, neka proslava ili čak deo izvinjenja, simbolika je jasna i jaka.

Imamo dobre vesti! Prošla vremena su iza nas, ne morate da imate ogromnu baštu ruža da biste iznenadili vašu dragu!

Cvećara Provansa Dekor je tu i šalje 101 ružu na kućnu adresu vašoj voljenoj osobi! Sve što treba da uradite je da preko online cvećare odaberete aranžman za 101 ružu, da li će to biti buket u lepo dekorisanom papiru, kutiji ili korpici ostaje na vama da odlučite. Sve ruže iz ove bašte čekaju da obraduju ljubav vašeg života.

Koju simboliku nose razne boje ruža?

Crvena ruža je najdominantniji simbol iskazivanja romantične ljubavi i strasti, ruža u ružičastoj boji je simbol zahvalnosti, nežnosti i divljenja, žute ruže su savršen način da iskažete naklonost prijatelju ili uputite lepe želje, dok je narandžasta ruža podseća na vatru i lepotu zalaska Sunca, a bela ruža predstavlja čistotu, nevinost, iskazivanje poštovanja, ali i simbol praštanja, nade i novih početaka.

Cvećara Beograd ima sjajna rešenja za poklon ZA NJEGA

Kreativno rešenje za njega je tu za kako bi olakšao odabir poklona za muškarce.

Za brojne proslave, godišnjice i druge specilane prilike Cvećara Beograd je obezbedila razne aranžmane koji sadrže viski i tompus cigare. Poklon za njega je kreativno rešenje koje će muškarci obožavati.

Kao što se devojkama poklanjaju buketi za proslave i specijalne prilike tako se muškarcima poklanja piće kao mali znak pažnja.

Online cvećara nudi razne aranžmane za njega, koji se sastoje od viskija i cigara, a u zavisnosti od prilike i od osobe za koju je namenjen aranžman mogu se i dodati sitnice koje će ga oduševiti. To su kreativni i jedinstveni aranžmani koji se mogu pokloniti za godišnjicu, rođendan ili neku proslavu.

Ljubav se pokazuje delima, a ne rečima. Iznenađenja i sitnice osvežuju vezu, a zahvaljujući malim znacima pažnje osećaj zaljubljenosti traje. Ona je kao ruža. Mora se negovati, čuvati i paziti svakodnevno.

Kada preskočite jedan dan negovanja ruže, njene latice polako kreću da žute i da venu. Tako je i sa ljubavlju. Što se redovnije neguje i čuva duže će biti crvena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.