Naslovna » Izlasci » Akcije » Radionica izrade nakita na Zvezdari
Radionica izrade nakita na Zvezdari (fotografiju obezbedila GO Zvezdara)
Radionica izrade nakita na Zvezdari (fotografiju obezbedila GO Zvezdara)

Radionica izrade nakita na Zvezdari

Kreativna radionica izrade nakita biće održana u četvrtak, 30. jula 2020. u Volonterskom servisu Zvezdara ((Bulevar kralja Aleksandra 395).

Zainteresovani svih generacija moći će da nauče osnovne tehnike izrade nakita od 10.00 do 11.30 u prostorijama Volonterskog servisa Zvezdare.

Radioničarke Zorica i Antonina, biće na raspolaganju zainteresovanim polaznicima u prenošenju veštine i znanja u izradi nakita od konca, staklenih, drvenih i plastičnih perli.

Ukoliko imaju pokidane ogrlice i narukvice od ovog i sličnih materijala koji mogu da se kombinuju sa materijalom koji je Volonetrski servis pripremio za radionicu, prijavljeni polaznici mogu da donesu na radionicu.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Radionica je besplatna, namenjena građanima sa Zvezdare i drugih opština a neophodan materijal je obezbedila Gradska opština Zvezdara.

Zbog ograničenog broja polaznika, zainteresovani se mogu prijaviti danas od 9.00 do 11.00 na 2864-426.

Cilj ove, kao i ostalih kreativnih radionica Volonterskog servisa, je da naši sugrađani u uslovima izlolacije, neizvesnosti, straha i provođenja velike količine vremena u svojim domovima, pronađu nove, krativne i korisne načine za svoje aktivnosti tokom slobodnog vremena, socijalizaciju i lično osnaživanje.

Radionica je i dobra prilika da polaznici pronađu novi hobi i interesovanje. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.