Naslovna » BG servis » Sednica Skupštine grada Beograda, 30. jula 2020.
Sednica Skupštine grada Beograda u Sava centru (foto: Nenad Mandić)
Sednica Skupštine grada Beograda u Sava centru (foto: Nenad Mandić)

Sednica Skupštine grada Beograda, 30. jula 2020.

Nova sednica Skupštine grada Beograda biće održana u četvrtak, 30. jula 2020. u Sava centru, najavio je predsednik Skupštine Nikola Nikodijević.

Pred odbornicima će se naći predlozi odluka o završnom računu budžeta Grada Beograda, izmeni odluke o utvrđivanju zakupnina za poslovni prostor na kojem je nosilac prava javne svojine Grad Beograd, kao i Predlog odluke o umanjenju zakupnine zakupcima koji obavljaju ugostiteljsku, odnosno kinematografsku delatnost u poslovnom prostoru na kojem je nosilac prava javne svojine Grad Beograd za period jul-avgust 2020. godine.

Na dnevnom redu su i Predlog Akcionog plana za suzbijanje ambrozije na teritoriji Beograda za period od 2021, zaključno sa 2029. godinom, zatim Izveštaj o radu Gradskog pravobranilaštva Grada Beograda za 2019. godinu, Izveštaj o realizaciji programa sprovođenja mera tehničke zaštite objekata utvrđenih za kulturno dobro i objekata u okviru prostornih kulturno-istorijskih celina na teritoriji Beograda, kao i Izveštaj o realizaciji lokalnog plana upravljanja otpadom 2011-2020, za 2019. godinu.

Odbornici će raspravljati i o nekoliko predloga planova detaljne regulacije, kao i izradi planova detaljne regulacije koji su od važnosti za razvoj grada.

Sednica Skupštine Grada Beograda biće održana uz poštovanje preporuka o preventivnim merama Gradskog zavoda za javno zdravlje, u cilju sprečavanja širenja virusa korona. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.