Naslovna » Izlasci » Akcije » Volonterski servis Zvezdare: Urbani baštovani i minijaturne bašte
Volonterski servis Zvezdare: Urbani baštovani i minijaturne bašte
Volonterski servis Zvezdare: Urbani baštovani i minijaturne bašte

Volonterski servis Zvezdare: Urbani baštovani i minijaturne bašte

Omiljena radionica Zvezdaraca svih generacija „Urbani baštovani“ Volonterskog servisa Zvezdare biće realizovana u petak, 17. jula 2020. od 10.00.

Tema ove radionice je kreiranje i izrada mini bašta u urbanim uslovima a one mogu veoma lako i sa najrazličitijim rešenjima da se naprave u saksijama, sećijama, teglama, činijama, raznim predmetima od stakla… Mini bašte ne traže mnogo truda a pružaju mnogo lepote i zadovoljstva njihovim autorima, a mogu da budu i lep poklon.

Radioničarke – Zorica i Antonina, biće na raspolaganju zainteresovanim polaznicima u prenošenju veštine i znanja u izradi mini botaničkih bašta, ideja i mogućnosti koji svi mi imamo u svojim domovima.

Ukoliko imate omiljenu saksiju, staklenu kuglu ili neki drugi predmet koji može da bude lep ambijent za biljni aranžman i dekoraciju, prijavljeni polaznici mogu da donesu na radionicu.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Radionica „Urbani baštovani“ je besplatna, namenjena sugrađanima sa Zvezdare i drugih opština a neophodan materijal je obezbedila Gradska opština Zvezdara.

Zbog ograničenog broja polaznika, zainteresovani se mogu prijaviti u sredu i četvrtak od 9.00 do 11.00 na broj telefona Volonterskog servisa 2864-426.

Cilj ove, kao i ostalih kreativnih radionica Volonterskog servisa je da naši sugrađani u uslovima izlolacije, neizvesnosti, straha i provođenja velike količine vremena u svojim domovima, pronađu nove, krativne i korisne načine za svoje aktivnosti i provođenje slobodnog vremena, socijalizaciju i lično osnaživanje. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.