Naslovna » Izlasci » Dom omladine Beograda: Od 28. avgusta nastavak programa
Dom omladine Beograda: Od 28. avgusta nastavak programa
Dom omladine Beograda: Od 28. avgusta nastavak programa

Dom omladine Beograda: Od 28. avgusta nastavak programa

Dom omladine Beograda, posle skoro dva meseca pauze, u skladu sa aktuelnim merama zaštite, nastavlja programske aktivnosti od 28. avgusta 2020.

Programi će se održavati uz primenu svih mera zaštite koje su odredile stručne službe, a odnose se na dezinfekciju, nošenje zaštitnih maski, kao i na maksimalan dozvoljen broj posetilaca i održavanje predviđene dozvoljene udaljenosti među ljudima.

Program će biti nastavljen koncertom jedinstvenog internacionalnog benda Salsa y Punto, koji izvodi autentičnu mešavinu afro-latino muzičkih žanrova. Pod sloganom „Zidić 2020: RESTART“ nastupiće u petak, 28. avgusta od 19.00 na Platou Milana Mladenovića.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Na repertoaru ovog benda, sastavljenog od vrhunskih muzičara sa Kube i iz našeg regiona, su kompozicije u ritmu salse, latin džeza, rumbe, merengea, ča-ča, bačate i tradicionalne kubanske muzike. Svoje nastupe uvek obogaćuje plesom i izuzetnom animacijom publike.

Do kraja septembra publiku Doma omladine Beograda očekuje nastavak osme sezone Koncerata na Zidiću i muzičkog serijala Monday Blues, ali i redovni ciklusi tribina, te nastavak izložbenih aktivnosti u Galeriji DOB.

Ulaz na sva dešavanja će biti slobodan. (danubeogradu.rs)