Naslovna » Izlasci » Film » Drive in bioskop na Adi: kultni domaći filmovi, klasici, novi hitovi…
Drive in bioskop na Adi: Male žene
Drive in bioskop na Adi: Male žene

Drive in bioskop na Adi: kultni domaći filmovi, klasici, novi hitovi…

Kultni domaći filmovi, nezaboravni evropski klasici, filmovi nezavisne i produkcije novijeg datuma već dva meseca u Drive in bioskopu na Adi.

Ovonedeljni repertoar bioskopa na Adi biće „obojen“ različitim žanrovskim bojama i „ozvučen“ najraznovrsnijijim tonalitetima- od bisera domaće filmske riznice, zagarantovane petkom, preko drame, do čak dva akciona filma.

Iz svojih automobila Beograđani će i ove sedmice moći da neki od zaboravljenih, ili slučajno preskočenih filmskih priča ili pak onih koje im nikada ne dosade, moći da pogledaju na velikom platnu dimenzija 12×6 metara i 4k projektorom sa 33 hiljade lumena i time se pridruže populaciji svih starosnih dobi koje dva meseca posećuju bioskop na Adi.

Publika će ove nedelje, 23. avgusta od 21.00, moći da uživa u romantičnoj drami Grete Gervig iz 2019. godine nastaloj po klasiku svetske književnosti romanu Luize Mej Olkot „Male žene – Dobre supruge„, koja važi za jednu od najvoljenijih i najčitanijih knjiga svih vremena. Film u kome su glavne protagonistkinje Ema Votson, Saoris Ronan, Timoti Šalamet, ali i Meril Strip u ulozi ujne Marč, dobitnik je i jednog Oskara.

Ovo je priča o četiri mlade žene, koje se bore za sopstveni životni put. Četiri sestre Meg, Džo, Ejmi I Bet Marč upoznajemo još kao devojčice i tinejdžerke koje su u najosjetljivijim godinama ostale da žive same s majkom Marme, moralnim stubom porodice, dok je njihov otac otišao da da svoj doprinos američkom Građanskom ratu. Vrednosti koje su u njih usađene u tom periodu, pa i ranije, pratiće ih celog života, dok će svaka od njih pokušati da pronađe naći svoje mesto pod suncem.

Drive in bioskop: Domaće i strane akcije

Iako je ranije bio planiran, pa odložen zbog vremenskih nepogoda, domaći film „Mrtav ladan“ biće prikazan u petak, 21. avgusta od 21.00.

Čuvena komedija sa elementima drame „Mrtav ladan“ reditelja Milorada Milinkovića iz 2002. godine provešće nas kroz neobičan scenario na koji su svojim autentičnim ulogama odgovorili Srđan Todorović, Nenad Jezdić, Nikola Đuričko, Sonja Kolačarić, Tara Manić.

Lemi i Kiza su dva brata koji moraju da prebace mrtvog dedu iz Beograda u Vršac, ali pošto su potrošili sav novac, odlučuju da ga transportuju vozom. Oblače dedu i smeštaju ga u kupe, kada i počinje neviđena avantura.

Pretposlednju avgustovsku nedelju na Adi obeležiće i dva akciona ostvarenja.

Najpre će u četvrtak, 20. avgusta od 21.00, biti prikazana akcija Dejva Vilsona iz tekuće godine – „Bladšot„, dok je subota, 22. avgust, planirana za „Loše momke„, akciju sa elementima komedije, takođe iz 2020.godine.

Ljubitelje dobrog humora u još jednom filmskom ostvarenju dobro će zasmejati Vil Smit u ulozi policajca, a društvo će mu praviti Martin Lorens u ulozi policajca-pajtosa.

Podsetimo, bioskop na otvorenom je počeo sa naplatom karata za filmske projekcije, a dani rezervisani za film su četvrtak, petak, subota i nedelja.
Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank dvorane.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.