Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » OFFice at Mona Plaza: Sve na jednom mestu
OFFice at Mona Plaza: Sve na jednom mestu
OFFice at Mona Plaza: Sve na jednom mestu

OFFice at Mona Plaza: Sve na jednom mestu

Da li ste znali da postoji mesto na kojem možete pronaći prijatan prostor za rad, kutak za slatki predah, kao i centar za trening i relaksaciju?

Uz sve to, na tom mestu ne morate da brinete o parkingu, a ukoliko poželite da tokom rada napravite pauzu na svežem vazduhu, možete se prošetati ulicama jednim od najšarmantnijih delova Beograda.

Da, takvo mesto postoji! Nalazi se u hotelu Mona Plaza – na donjem Dorćolu, u srcu starog grada i zgradi u kojoj je nekada bila prva srpska fabrika čokolade.

OFFice at Mona Plaza: Sve na jednom mestu

Predstavljamo vam OFFice at Mona Plaza – jedinstveni koncept koji objedinjuje sve što je potrebno za idealan (ne)radni dan.Promo

U okviru OFFice at Mona Plaza čeka vas moderan poslovni prostor, odličan kako za firme, tako i za individualce, a pored njega tu su i sadržaji za odmor i uživanje.

Kancelarije su namenjene za rad do četiri osobe, a njihova površina se kreće od 17 do 50 m². U svakoj je moguće otvoriti prozor, imaju dvosmerni ventilacioni sistem, kao i zasebno kupatilo. Cena zakupa se kreće od 17 EUR/m² (bez PDV-a), a u nju su uključeni svi režijski troškovi (grejanje, klima, struja, voda), kao i internet.

U toku dana možete napraviti predah u Šonda gastro baru ili izdvojiti vreme za rekreaciju u Fit Plaza wellness i fitness centru. Kao zakupci poslovnog prostora ostvarujete posebne popuste na celokupnu ponudu gastro bara, kao i popust na članarinu u fitness i wellness centru.

OFFice at Mona Plaza: Sve na jednom mestu

Pored toga zakupci ostvaruju i niz dodatnih benefita među kojima su popust na cenu parkinga i posebne cene najma konferencijskih sala i soba.