Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 46. Sajam pčelarstva – Tašmajdan 2020
Sajam pčelarstva - Tašmajdan (foto: Pixabay)
Sajam pčelarstva - Tašmajdan (foto: Pixabay)

46. Sajam pčelarstva – Tašmajdan 2020

Tradicionalna manifestacija, 46. Sajam pčelarstva „Tašmajdan 2020“ biće održan od srede, 30. septembra, do nedelje, 4. oktobra 2020.

Ovaj međunarodni sajam u Tašmajdanskom parku otvoriće pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović, gradski sekretar za privredu Milinko Veličković i predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić.

Biće izložen med i drugi pčelinji proizvodi, konditorski proizvodi, prirodna kozmetika na bazi meda i lekovitog bilja, sveće od pčelinjeg voska, kao i oprema za pčelare. Najavljeno je učešće najpoznatijih pčelara iz Srbije.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, revidiran je program sajma, pa neće biti svih planiranih pratećih manifestacija da bi se izbeglo veće okupljanje ljudi na jednom mestu.

Neće biti svečanog otvaranja, ni kulturno-umetničkog programa. Organizatori iz Društva pčelara „Beograd“ otkazali su i veoma popularna predavanja za pčelare i građane.

Posetiocima će maske biti deljene besplatno, a sve propisane mere zaštite biće primenjene na sajmu Tašmajdan 2020. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.