Naslovna » Izlasci » Festivali » Cloud Ada – dva vikenda na Adi Ciganliji
Cloud Ada - dva koncertna vikenda na Adi Ciganliji (foto: Navajo)
Cloud Ada - dva koncertna vikenda na Adi Ciganliji (foto: Navajo)

Cloud Ada – dva vikenda na Adi Ciganliji

Manifestacija Cloud Ada biće održana od 11. do 13. septembra i od 18. do 20. septembra 2020. na Adi Ciganliji, umesto avgustovskog Cloud Festivala.

Prvog predstojećeg vikenda biće održan Beer Fest Bar – kao zamena za Belgrade Beer Fest, a narednog vikenda Music Week Bar – kao zamena za Music Week.

Tokom trajanja manifestacije biće obavezno pridržavanje svih epidemioloških mera.

Od 11. do 13. septembra, Beer Fest Bar biće organizovan na tribinama kod Sudijskog tornja na Adi Ciganliji, a muzička bina će se nalaziti na vodi, uz nastup eminentnih domaćih rok i pop sastava.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Prvog dana, u petak, 11. septembra 2020. nastupiće Negative i E-Play, drugog dana, 12. septembra, SARS i Ničim izazvan, a poslednjeg dana Kiki Lesendrić i Piloti i Neverne bebe.

Na manifestaciji Cloud Ada će pored poznatih rok i pop imena, učestvovati gudački ansambl Wonder Strings, kao i Belgrade Soul Sextet.

Tokom trajanja manifestacije Music Week Bar, od 18. do 20. septembra, nastupiće, između ostalih, Angelina Voyage i Breskvica, Leksington bend, Aco Pejović i Dženan Lončarević.

Ulaz na događaj je slobodan uz jednu konzumaciju, broj stolova i mesta je ograničen, uz obaveznu propisanu distancu između stolova i mesta za sedenje.

Organizatori manifestacije Cloud Ada su CEBEF-u i Sky Music. (danubeogradu.rs)