Naslovna » BG svaštara » Promocije » Meridianbet: Luna Đogani ima važnu vest za fanove – svi će biti oduševljeni
Meridianbet: Luna Đogani ima važnu vest za fanove - svi će biti oduševljeni
Meridianbet: Luna Đogani ima važnu vest za fanove - svi će biti oduševljeni

Meridianbet: Luna Đogani ima važnu vest za fanove – svi će biti oduševljeni

Pobednica druge sezone popularnog rijalitija „Zadruga“ Luna Đogani nedavno je verena, a da joj trenutno „cvetaju ruže“ na ljubavnom polju, govore fotografije koje često objavljuje sa svojim verenikom Markom Miljkovićem.

Luna i Marko su trenutno na odmoru u Turskoj, što je bila savršena prilika da Luna Đo svojim pratiocima na Instagramu saopšti lepu vest:

– Meridianbet i ja vam delimo 1.000 RSD i 100 besplatnih spinova na Online Casinu! Potrebno je da se registruješ na www.meridianbet.rs sa promo kodom LunaDjo i da uživaš u zabavi! Real mi je uvek favorit, a na Casinu OBOŽ̌AVAM igricu Maya’s Treasure, jer ženski junak liči na mene – rekla je Luna, što je oduševilo mnoge fanove koji takođe vole sportsko klađenje i online kazino igre.Promo

Ukoliko i vi želite da preuzemete 1.000 RSD za sportsko klađenje I 100 besplatnih spinova, to odmah možete učiniti na OVOM LINKU.

https://www.instagram.com/p/CFfXNdfJOs4/

Spojite korisno i lepo – savršenu zabavu i vrhunske dobitke.DuB - vinjeta: 18+

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.