Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima, 17. septembar 2020.
Novi filmovi u bioskopima, 17. septembar 2020: After - Posle sudara
Novi filmovi u bioskopima, 17. septembar 2020: After - Posle sudara

Novi filmovi u bioskopima, 17. septembar 2020.

Novi filmovi u bioskopima od 17. septembra 2020. su: After: Posle sudara, Rat s dekom, Snežana i sedam patuljaka i Veličanstveni gubitnici.

Posle šest meseci, ponovo uvodimo nedeljni pregled novih filmova u bioskopima. Kratki opisi i trejleri čekaju vas na portalu Dan u Beogradu svakog utorka ili srede, pre nego što se novi filmovi budu pojavili u bioskopima, a repertoari se menjaju svakog četvrtka.

After: Posle sudara

https://youtu.be/E_e9fEOE-Co

Ovo je nastavak kultnog filma o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog po bestseleru spisateljice Ane Tod, koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput „Twilight“ sage i erotsko-romantične trilogije „Pedest nijansi sive“.

Posle burnog početka veze i šokantnog otkrića, Tesa i Hardin moraju da pronađu način da nastave svoju romansu. No, može li ljubav koja ne priznaje granice zaista opstati? Tesa polako počinje da uviđa kako bi mogla da izgubi sve. Hardin shvata da nema šta da izgubi – osim nje.

Da li je zaista spreman da se promeni zbog ljubavi? Koliko je ona spremna da oprosti i, još važnije, sviđa li joj se zaista slika budućnosti s Hardinom?

Prevod i originalni naziv filma: After: Posle sudara / After We Collided. Dužina trajanja filma: 105 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: drama, romantični/ljubavni. Uloge: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Dylan Sprouse, Selma Blair, Charlie Weber. Reditelj: Roger Kumble.

Rat s dekom

Piter je presrećan što će deka doći da živi sa njima. Biće presrećan do trenutka u kom će shvatiti da se deka ne useljava samo u njihovu kuću, već i u njegovu sobu!

To znači da se Piter preseljava na jezivi tavan. Iako voli svog deku, Piter voli i svoju sobu, tako da nema izbora već da objavi rat!

Uz pomoć svog druga, Piter pravi strategiju kako da natera deku da se preda i vrati mu sobu. Međutim, deka je opasniji nego što izgleda i ima svoj plan…

Prevod i originalni naziv filma: War with Grandpa. Dužina trajanja filma: 94 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: komedija, drama, porodični. Uloge: Robert De Niro, Uma Thurman, Christopher Walken. Reditelj: Tim Hill.

Snežana i sedam patuljaka

Ovoga puta čarolija se ne skriva u jabuci, nego u magičnoj crvenoj cipelici pomoću koje će se princeza osloboditi kletve koja ju je pretvorila u patuljka! Velika avantura, puna smeha.

Prevod i originalni naziv filma: Snežana i sedam patuljaka / Red Shoes and the Seven Dwarfs. Dužina trajanja filma: 92 minuta. Država i godina proizvodnje: Južna Koreja / 2019. Žanr: animirani, porodični. Reditelj: Sung-ho Hong.

Veličanstveni gubitnici

Tokom argentinske ekonomske krize (1998-2002), grupa prijatelja iz malog grada objedinjuje svoju ušteđevinu kako bi ponovo pokrenuli poljoprivrednu zadrugu.

Dan nakon što su deponovali novac u banku, argentinski bankarski sistem propada, a oni sve gube.

Ubrzo saznaju da nisu samo žrtve ekonomske krize, već da su beskrupulozni advokat i bankarski menadžer iskoristili tešku situaciju u zemlji kako bi ih prevarili.

Prevod i originalni naziv filma: Veličanstveni gubitnici / La odisea de los giles. Dužina trajanja filma: 116 minuta. Države i godina proizvodnje: Argentina, Španija / 2019. Žanr: avantura, komedija, krimi. Uloge: Ricardo Darín, Chino Darín, Luis Brandoni. Reditelj: Sebastián Borensztein.

(danubeogradu.rs)