Naslovna » Izlasci » Pozorište » Povratak stand up komedije u Kombank dvoranu
Povratak stand up komedije u Kombank dvoranu
Povratak stand up komedije u Kombank dvoranu

Povratak stand up komedije u Kombank dvoranu

Stand up komedija vraća se na velika vrata Kombank dvorane, u petak, 9. oktobra 2020. od 20.00.

Posle pauze zbog pandemijske krize i odlaganja prvobitnog datuma (1. april) za oktobar, ovaj jedinstveni oblik „komedije uživo“ zaživeće kroz veliki Stand up show u Velikoj sali kultnog prostora. Sve kupljene karte za 1. april, važiće i za novi datum!

Na sceni će zablistati sada već veterani stand up show-a u Srbiji, uz primese jedinstvenog humora koji će na scenu u novoj sezoni po prvi put doneti i jedna žena.

Tako će ljubitelji dobrog humora, koji nam je danas potrebniji više nego ikad, moći ponovo da vide šest komičara: Nešu Bridžisa, Srđana Olmana, Srđana Jovanovića, Dušana Varničića, Filipa Ugrenovića, ali i da upoznaju Anu Zlatanović, kojoj će ovo biti prvi nastup na pozorišnim „daskama“ Kombank dvorane.

Svako za sebe, jedinstveni u svom nastupu, sa posebnom dimenzijom humora koju nose u sebi i nesebično ga dele sa publikom, svojim iskrenim životnim ispovestima obojenim kroz humorističke, ali i sarkastične sentence, sa publikom će se sjediniti u jedno- praveći doslovce neverovatan SHOW.

Karte za dvočasovnu predstavu komedije, koju su spontano, a sa druge strane brižljivo pripremili, mogu se kupiti na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.