Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Univerzitet Metropolitan: Online dan otvorenih vrata
Univerzitet Metropolitan: Online dan otvorenih vrata
Univerzitet Metropolitan: Online dan otvorenih vrata

Univerzitet Metropolitan: Online dan otvorenih vrata

Univerzitet Metropolitan poziva zainteresovane da učestvuju na Online danu otvorenih vrata, u subotu 12. septembra 2020. od 11.00.

Cilj je da se svi zainteresovani budući studenti i/ili roditelji upoznaju sa svim detaljima studiranja na akreditovanim tradicionalnim i online studijskim programima osnovnih i master akademskih studija na:

Informišite se o tradicionalnim i online akreditovanim studijskim programima od savetnika za upis.

Saznajte od profesora Univerziteta Metropolitan sve o: modelima studiranja, mentorskom radu, ličnom pristupu, praksama, saradnji sa kompanijama i još mnogo toga.

Dobićete informacije od studenata o iskustvima, pogodnostima, utiscima, studentskom životu i vannastavnim aktivnostima i uverite se iz prve ruke od strane MET studenata zašto je Univerzitet Metropolitan 1. po kvalitetu studiranja prema mišljenju studenata.Promo

Kako biste učestvovali na Online danu otvorenih vrata Univerziteta Metropolitan, potrebna vam je samo internet konekcija, a nakon prijave na Vašu e-mail adresu dobićete link za pristup sa detaljnim instrukcijama.

Prijavite se na OVOM LINKU.

Ukoliko nekome više odgovara da se individulano informiše o studijama, može da dođe u prostorije Univerziteta Metropolitan svakog radnog dana od 9.00 do 17.00.

Univerzitet Metropolitan u svakom trenutku brine o svim merama zdravstvene zaštite studenata i zaposlenih, uz najviši nivo odgovornosti. Univerzitet Metropolitan se nalazi na dve atraktivne lokacije:

  • u Beogradu, u okviru Sportsko rekreativnog centra „Milan Gale Muškatirović“ („25. maj“, pored Dunavskog šetališta) i
  • u Nišu, u centru Biznis parka, preko puta Arheološkog nalazišta Medijana.