Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Karavan zimnice na Kalenić pijaci, 17. i 18. oktobar 2020.
Karavan zimnice (foto: Pixabay)
Karavan zimnice (foto: Pixabay)

Karavan zimnice na Kalenić pijaci, 17. i 18. oktobar 2020.

Ovogodišnji Karavan zimnice biće održan 17. i 18. oktobra 2020. od 8.00 do 16.00 na Kalenić pijaci, saopšteno je iz JKP „Gradske pijace“.

Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće posetiocima svoje slane i slatke specijalitete, to jest bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogih drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.

Organizacijom manifestacije Karavan zimnice, JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda, dodaje se u saopštenju.

Pijačni karavani na beogradskim pijacama organizuju se od 2015. godine na centralnim gradskim pijacama, koje se nalaze u sistemu ovog preduzeća, kako bi svi sugrađani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih proizvoda na pijaci. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.