Naslovna » BG servis » Novi Beograd: Radovi u Jurija Gagarina i Antifašističke borbe
Radovi u Beogradu (foto: Pixabay)
Radovi u Beogradu (foto: Pixabay)

Novi Beograd: Radovi u Jurija Gagarina i Antifašističke borbe

Tokom izvođenja radova u ulicama Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, od 1. oktobra do 20. novembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

U 1. fazi, od 1. oktobra do 15. novembra doći će do zatvaranja desne kolovozne trake Ulice antifašističke borbe, na delu od Ulice Jurija Gagarina prema Bulevaru Milutina Milankovića (do ulaza u OTC „Novi Beograd“), i zatvaranja dve desne saobraćajne trake Ulice Jurija Gagarina (smer ka Bloku 45), na delu od isključenja sa Mosta na Adi do Ulice antifašističke borbe.

U 2. fazi, od 16. do 20. novembra doći će do zatvaranja desne kolovozne trake Ulice antifašističke borbe, na delu od Ulice Jurija Gagarina prema Bulevaru Milutina Milankovića (do ulaza u OTC „Novi Beograd“), i zatvaranja dve leve saobraćajne trake Ulice Jurija Gagarina (smer prema Bloku 45), na delu od isključenja sa Mosta na Adi do Ulice antifašističke borbe.

Za vreme radova, vozila sa linija javnog prevoza će, u obe faze, saobraćati na sledeći način:

  • na linijama 60, 85, 601N vozila će kroz zonu predmetnih radova saobraćati na redovnoj trasi u oba smera;
  • vozila sa linije 94, smer ka Resniku, saobraćaće redovnom trasom, dok će u smeru ka Bloku 45 ići sledećim saobraćajnicama: Jurija Gagarina, Marka Hristića, Đorđa Stanojevića, Bulevarom Milutina Milankovića, Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom;
  • na linijama 95, E1 i E6, smer ka Borči i Mirijevu, vozila će ići ulicama Jurija Gagarina, Bulevarom Milutina Milankovića, Milentija Popovića i dalje redovno, dok će u smeru ka Bloku 45 redovno saobraćati;
  • vozila sa linija 85, 89, 95, 601N, E1 i E6 će ponovo koristiti svoje redovno stajalište „Blok 42“ u smeru ka Bloku 45.

(Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.