Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi: Prevodioci, Cinkaroš, Kućni patuljci – Operacija Kolačići
Novi filmovi: Prevodioci
Novi filmovi: Prevodioci

Novi filmovi: Prevodioci, Cinkaroš, Kućni patuljci – Operacija Kolačići

Novi filmovi u bioskopima od 22. oktobra 2020. su: francuski triler Prevodioci, krimić Cinkaroš i animirani film Kućni patuljci – Operacija Kolačići.

Ovo je nedeljni pregled novih filmova u bioskopima. Kratki opisi i trejleri čekaju vas na portalu Dan u Beogradu, a bioskopske repertoare pogledajte na OVOM LINKU.

Prevodioci

Devetoro ljudi angažovnih za prevođenje omiljenog nastavka, poslednjeg u nizu veoma popularne trilogije, zatvoreno je u jednom luksuznom bunkeru.

Kada se prvih deset stranica izuzetno čuvanog rukopisa pojavi na Internetu, posao iz snova postaje noćna mora – lopov je jedan od njih, a izdavač je spreman da uradi sve kako bi otkrio ko je on… ili možda ona.

Originalni naslov i prevod na srpski: Les traducteurs / Prevodioci. Dužina trajanja filma: 78 minuta. Države i godina proizvodnje: Francuska, Belgija / 2019. Žanr: mistika, triler. Uloge: Lambert Wilson, Olga Kurylenko, Riccardo Scamarcio, Sidse Babett Knudsen. Reditelj: Régis Roinsard.

Cinkaroš

Bivšem specijalcu Piteru Kolsovu svet se okrene naopačke kada završi u zatvoru spašavajući svoju ženu. Dobija priliku za prevremno puštanje iz zatvora uz uslov da postane cinkaroš FBI-a, infiltrirajući se u krugove najmoćnijeg trgovca drogom Njujorka.

Nakon što isporuka droge, u kojoj učestvuje, krene po zlu, suočava se s najtežim zadatkom u svom životu – mora da se infiltrira u najozloglašeniji zatvor. Jedna prilika i tri sekunde da izvuče živu glavu. Hoće li biti dovoljne?

Originalni naslov i prevod na srpski: The Informer / Cinkaroš. Dužina trajanja filma: 113 minuta. Države i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: kriminalistički. Uloge: Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Clive Owen. Reditelj: Andrea Di Stefano.

Kućni patuljci – Operacija Kolačići

Čuveni, marljivi patuljci iz Kelna konačno se vraćaju! Skrivalili su se pod zemljom otkako ih je, pre više od 200 godina proterala zlobna krojačeva žena. Ali, živahna devojčica među njima koja više nije mogla da podnese ovakav skučen život dolazi na površinu zemlje u nameri da otkrije svoj istinski poziv.

Zajedno sa dva drugara, završava u pekari mrzovoljnog šefa Tea, koji se stalno svađa sa svojim bratom. Dok patuljci prave veliki haos, devojčica je spremna da pomogne Teu. A ko bi više voleo da ga učini „pečenim“ nego patuljci?

Originalni naslov i prevod na srpski: Die Heinzels – Rückkehr der Heinzelmännchen / Kućni patuljci – Operacija Kolačići. Dužina trajanja filma: 78 minuta. Država i godina proizvodnje: Nemačka / 2019. Žanr: animirani, komedija. Sinhronizovano na srpski. Reditelj: Ute von Münchow-Pohl.

(danubeogradu.rs)