Naslovna » BG svaštara » Promocije » Prve studije u Srbiji za zaposlene: online MASTER AKADEMSKE STUDIJE Univerziteta Metropolitan
Prve studije u Srbiji za zaposlene: online MASTER AKADEMSKE STUDIJE Univerziteta Metropolitan
Prve studije u Srbiji za zaposlene: online MASTER AKADEMSKE STUDIJE Univerziteta Metropolitan

Prve studije u Srbiji za zaposlene: online MASTER AKADEMSKE STUDIJE Univerziteta Metropolitan

Master studije Univerziteta Metropolitan u trajanju od 10 meseci, sa akreditovanim programima – predstavljaju korak dalje u profesionalnom razvoju.

Prednost master programa Univerziteta Metropolitan je u efikasnoj kombinaciji online studija sa kojima student može da studira bilo kad, bilo gde i tempom koji njemu najviše odgovara. Svaki student ima podršku svog mentora kroz interaktivan (direktan) rad, kao i najsavremeniji eLearning sistem za učenje u celom regionu.

Programi master akademskih studija Univerziteta Metropolitan su usklađeni sa međunarodnim standardima (IEEE i ACM) i diploma je prepoznata i priznata u celom svetu. Stečeno znanje koje student dobija na Univerzitetu Metropolitan može sa lakoćom primenjivati kroz buduću profesionalnu karijeru.

Studenti će imati priliku da uče od vrhunskih stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom koji su im dostupni za konsultacije u prostorijama Univerziteta Metropolitan ili online.Promo

MASTER AKADEMSKE STUDIJE Univerziteta Metropolitan se organizuju iz sledećih oblasti:

  • Softversko inženjerstvo,
  • Informacioni sistemi,
  • Bezbednost informacija,
  • Marketing menadžment i
  • Dizajn novih medija*.

* Master program Dizajn novih medija se zbog svoje specifičnosti odvija kroz tradicionalnu nastavu.

Pogledajte više o MASTER AKADEMSKIM STUDIJAMA na sajtu Univerziteta Metropolitan.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.