Naslovna » BG svaštara » Promocije » U Meridianu: Evo kako možeš da osvojiš Sony i televizor za samo 500 RSD
U Meridianu: Osvoji Sony i televizor za samo 500 RSD
U Meridianu: Osvoji Sony i televizor za samo 500 RSD

U Meridianu: Evo kako možeš da osvojiš Sony i televizor za samo 500 RSD

Kvalifikacije za LŠ i LE su završene i sada kreće ono pravo – grupna faza! Najjače lige su u punom jeku, a u Meridianu kreće faza 4 velike nagradne igre.

Samo od 2. do 5. oktobra, pogodi kvotu 300 na tiketima u kladionici Meridian i na poklon dobijaš Sony Playstation 4 + TV!

Ukoliko baš kvota 300 izostane, u igri su svi dobitni tiketi sa kvotom između 200 i 350, tj. onaj koji je najbliži „koti 300“.

Sve što je potrebno jeste da u petak 2. oktobra na svoj nalog deponuješ 500 RSD i da na tiketu koji ulazi u igru budu samo parovi Top 5 evropskih liga, sa uplatom od barem 100 RSD.Promo

A ukoliko se još nisi registrovao, uradi to sada i uzmi specijalni bonus dobrodošlice bez ikakvih uslova, jer to ti je dovoljno da bi odigrao tikete koji se kvalifikuju za nagradu.

To je ukratko rezime četvrte faze velikog Meridianbet takmičenja, u čast novog početka grupne faze najjačih evropskih fudbalskih takmičenja.

Najjače od svega je to što te nagrade čekaju čak i ako ti prvo mesto izmakne:

  • 1. mesto – Sony Playstation 4 + TVDuB - vinjeta: 18+
  • 2. mesto – bonus 5.000 RSD
  • 3. mesto – bonus 3.000 RSD
  • 4. i 5. mesto – bonus 1.000 RSD

U svakoj fazi takmičenja minimalni depozit koji je neophodno da uplatite u petak, uoči početka novog ciklusa, je 500 RSD i u konkurenciji ste za osvajanje nagrade.

Sada su komplet lige petice i grupna faza LŠ i LE tu – uživanje u fudbalu na tiketima je na najvišem nivou!