Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Karavan zimnice, 7 i 8. novembra 2020.
Karavan zimnice (foto: Pixabay)
Karavan zimnice (foto: Pixabay)

Karavan zimnice, 7 i 8. novembra 2020.

Na pijaci „Blok 44“ JKP „Gradske pijace“ organizovaće ovog vikenda, 7. i 8. novembra 2020, četvrti pijačni Karavan zimnice.

Svi posetioci ove pijace, oba dana od 8.00 do 16.00, osim svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, po pristupačnim cenama.

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i mnoge druge specijalitete.

Organizacijom sajma Karavan zimnice JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača i da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda.

Ova manifestacija se održava svakog drugog vikenda na nekoj od pijaca koja posluje u sastavu preduzeća, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

JKP „Gradske pijace“ podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, održavaju preporučenu fizičku distancu, te da nose zaštitne maske. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.