Naslovna » Izlasci » Shopping » Kreativni centar: Specijalna vikend akcija
Kreativni centar: Specijalna vikend akcija
Kreativni centar: Specijalna vikend akcija

Kreativni centar: Specijalna vikend akcija

Ovog vikenda Kreativni centar pripremio je specijalnu akciju: deset knjiga za najmlađe, predškolce i mlađe osnovce biće sniženo 50% od 27. do 30. novembra.

Ponuda važi samo na sajtu Kreativnog centra.

Žabica Jaca

Ova gumena knjiga za kupanje i igranje u kadi idealna je za prvi susret deteta s knjigama. Komplet sadrži i poklon igračku.

Tigi, vreme je za spavanje

Tigrić Tigi je junak kartonskih slikovnica s prozorčićima u kojima se detetu, kroz avanture ovog junaka, predstavljaju dobre navike u vezi sa spavanjem, šetnjom, ishranom…

1000 reči priroda

Odličan slikovni rečnik za svu decu koju interesuje priroda. Učeći nazive drveća, cveća, životinja, kao i geografske pojmove, mališani će zavoleti lepote i raznovrsnost sveta koji ih okružuje.

Moja velika vežbanka. Zeka

Zanimljiva vežbanka velikog formata namenjena je deci mlađeg i srednjeg predškolskog uzrasta (4-5 godina). Sadrži vežbe iz oblasti početnog pisanja, matematičke zadatke i mnoge druge aktivnosti (isecanje, lepljenje i pravljenje raznih oblika…) koje će deci biti zanimljive za svakodnevni rad kod kuće.

555 nalepnica Putovanja

Pomoću 555 nalepnica i uz malo mašte deca mogu sama stvoriti mesta na koja bi volela da otputuju – divne peščane plaže, skijališta na planinama i još mnogo toga!

Superdžinovska bojanka Selo

Kada se rašire stranice ove knjige, dobija se slika za bojenje površine metar i po. Idealna je za zajedničko bojenje deteta s drugarima ili s članovima porodice. Kada se slika sklopi, dobijaju se i pojedinačne strane za bojenje.

Princezin globus

Sofija je jedna netipična savremena princeza, a kao i sva druga deca, i princeze se pitaju šta li ih to čeka pri polasku u prvi razred. Knjige o princezi Sofiji namenjene su razvijanju čitalačkog samopouzdanja i dobar su povod za razgovor o brojnim temama koje prate odrastanje.

Bongo

Upoznajte Bonga i njegovu neobičnu družinu kućnih ljubimaca! Topla priča o različitosti i prijateljstvu namenjena je čitaocima početnicima i odlična je za prelazak sa slikovnica na prve romane manjeg obima za decu.

100 logičkih mozgalica

Trka jedrilica, izgubljeni kamen, merenje vanzemaljaca samo su neke od 100 zanimljivih igara koje stavljaju na probu sposobnost logičkog razmišljanja kod dece starije od devet godina.

Klub letećih tetaka

U knjizi „Klub letećih tetaka“ mlađi osnovci će upoznati dečaka Emila koga je mama iznenada spakovala i za raspust poslala bogu iza nogu, kod ostarele tetke. Pa još sa Sonjom, najgorom i najneprijatnijom od svih njegovih sestara od tetaka, ujaka, stričeva… A i ta tetka je prilično čudna – samo gunđa i zvoca i naziva oboje mangupima i baksuzima. Ovo je knjiga za uživanje i kikotanje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.