Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi: The Doorman, Streljcov
Novi filmovi: Streljcov
Novi filmovi: Streljcov

Novi filmovi: The Doorman, Streljcov

Novi filmovi u bioskopima od četvrtka, 5. novembra 2020. su ruska biografska drama Streljcov i američki triler The Doorman.

Streljcov

Inspirisan istinitim događajima, Streljcov je priča koja će vas uveriti da se snovi ostvaruju.

Do svoje dvadesete godine Eduard Streljcov je imao sve o čemu se može sanjati: talenat, novac, slavu i ljubav. On je zvezda u usponu sovjetskog fudbala.

Cela zemlja očekuje pobedu od nacionalnog tima na predstojećem Svetskom prvenstvu gde će Streljcov da se suprotstavi velikom brazilskom fudbaleru Peleu. Međutim, neprijatelji sportiste uništavaju njegovu karijeru nekoliko dana pre nego što tim krene na događaj. Kada se čini da se njegova sportska karijera zauvek završila, Streljcov mora ponovo da uđe na teren i dokaže da je pravi šampion koji zaslužuje svačiju ljubav.

Originalni naslov i prevod na srpski: Streltsov / Streljcov. Dužina trajanja filma: 97 minuta. Država i godina proizvodnje: Rusija / 2019. Žanr: biografski, drama. Uloge: Alexander Petrov, Stasya Miloslavskaya, Aleksandr Yatsenko. Reditelj: Ilya Uchitel.

The Doorman

Po povratku iz borbe, žena počinje da radi kao portir u zgradi u Njujorku, gde se sprijatelji sa jednom porodicom. Ali, kada banda lopova odluči da napadne tu porodicu i oduzme im sve njihove dragocenosti, ona je sve što stoji između njih.

Originalni naslov: The Doorman. Dužina trajanja filma: 97 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: akcija, triler. Uloge: Ruby Rose, Jean Reno, Aksel Hennie, Rupert Evans. Reditelj: Ryûhei Kitamura.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.