Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Pošta Srbije: Tradicionalni nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu“
Pošta Srbije: Tradicionalni nagradni konkurs "Piši Deda Mrazu"
Pošta Srbije: Tradicionalni nagradni konkurs "Piši Deda Mrazu"

Pošta Srbije: Tradicionalni nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu“

Tradicionalni nagradni konkurs za najmlađe, „Piši Deda Mrazu“, koji traje do 5. decembra 2020. organizuje Javno preduzeće Pošta Srbije.

Mališani su pozvani da pišu pisma Deda Mrazu sa ciljem da se kroz pismo, kulturu pisanja i pismenost uvedu u svet odrastanja i uz poruku da neguju prave vrednosti nikad ne zanemare svoj maštoviti stvaralački potencijal.

Nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu“ organizuje se 18. put i pravo učešća imaju devojčice i dečaci uzrasta do deset godina.

Uslovi nagradnog konkursa „Piši Deda Mrazu“

Pojedinačne ili grupne radove, po slobodnom izboru – crteže, stihove, priče, poruke, čestitke, želje i slično – potrebno je spakovati u pismo i do 5. decembra, poslati na sledeću adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu“.

Za pojedinačne radove obavezno je, na poleđini rada, naznačiti ime i prezime autora, datum rođenja, adresu i kontakt telefon roditelja, dok je za grupne radove neophodno navesti naziv, adresu i kontakt telefon ustanove, škole ili vrtića, odeljenje ili vaspitnu grupu i broj dece koja su učestvovala u kreiranju rada.

U pismo je potrebno spakovati i saglasnost roditelja/staratelja za prijavu pojedinačnog rada, ili saglasnost roditelja/staratelja za prijavu posredstvom predškolskih i školskih ustanova.

OVDE preuzmite obrazac saglasnosti i informacije o obradi podataka ličnosti u nagradnom konkursu „Piši Deda Mrazu“ – za prijavu pojedinačnog rada.

OVDE preuzmite obrazac saglasnosti i informacije o obradi podataka ličnosti u nagradnom konkursu „Piši Deda Mrazu“ – za prijavu pojedinačnog i/ili kolektivnog rada posredstvom predškolskih i školskih ustanova.

Sve informacije možete dobiti na sajtu Pošte Srbije, marketing@posta.rs ili 011/3064-102.

Inače, deca mogu da šalju originalne radove pojedinačno ili kao zajedničke radove (u predškolskim i školskim ustanovama).

Za najbolja tri pojedinačna rada Pošta Srbije dodeliće trotinet, rolere i hoverbord, dok će tri najbolja kolektivna rada dobiti muzičku liniju. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.