Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Laguna i Delfi knjižare: 23. Noć knjige – Ipak zajedno
Noć knjige 2020: Ipak zajedno (detalj sa vizuala)
Noć knjige 2020: Ipak zajedno (detalj sa vizuala)

Laguna i Delfi knjižare: 23. Noć knjige – Ipak zajedno

Tradicionalna manifestacija Noć knjige, 23. po redu, kojoj se raduju svi knjigoljupci, održaće se od 14. do 18. decembra 2020.

Noć knjige će biti održana na čak 62 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Kako bismo izbegli gužve u knjižarama, brinući pre svega o zdravlju zaposlenih i čitalaca, veliki popusti primenjivaće se tokom pet dana, od 14. decembra do 18. decembra u knjižarama, a na sajtovima laguna.rs i delfi.rs tokom 24 sata svih pet dana trajanja manifestacije uz besplatnu dostavu na teritoriji Republike Srbije za sve porudžbine.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok će se na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman obračunavati popust od 20%.

Osim ponude više od 50.000 naslova, tu je i odličan izbor poklona, gift programa i fantastičnih popusta. Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu, naslovi drugih izdavača kao i originalni pokloni.

Tokom svih meseci 2020. godine knjiga se pokazala kao odlično društvo i dobar način da se iskoristi slobodno vreme. I tokom svih ovih meseci Laguna i Delfi knjižare su se trudili da knjiga uvek bude dostupna a knjižare otvorene, poštujući sve mere predostrožnosti kako bismo sačuvali zdravlje svih nas. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.