Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Otkazan koncert Nick Cave and The Bad Seeds u Beogradu
Otkazan koncert Nick Cave and The Bad Seeds u Beogradu
Otkazan koncert Nick Cave and The Bad Seeds u Beogradu

Otkazan koncert Nick Cave and The Bad Seeds u Beogradu

Usled pogoršanja situacije izazvane pandemijom, menadžement benda Nick Cave and The Bad Seeds doneo je odluku da otkaže svoju svetsku turneju u 2021.

U okviru turneje planiran je i koncert u Beogradskoj areni, 15. maja 2021.

Članovi benda su se i zvanično oglasili ovim povodom:

„Sa velikim razočaranjem objavljujemo da turneja po Velikoj Britaniji i Evropi benda Nick Cave & The Bad Seeds 2021 ne može da se realizuje zbog trenutne situacije izazvane virusom korona.

Složenost i obim turneje koju smo planirali, u kombinaciji sa kontinuiranom neizvesnošću oko pandemije, znače da uprkos napornom radu svih onih koji su učestvovali u realizaciji, ne možemo da garantujemo da se koncerti mogu održati.

Nastavljamo da radimo na alternativnim planovima za 2021. i 2022. i nadamo se da ćemo sledeće godine objaviti neke lepše vesti.

Šaljemo ljubav svima vama.

Nick Cave & Bad Seeds“

Sve ulaznice kupljenje za beogradski koncert biće refundirane.

Svima onima koji su online kupili ulaznice, novac će automatski biti refundiran u narednih mesec dana na račun sa koga su ulaznice kupljene, dok oni koji su fizički kupili ulaznice na prodajnim mestima, povrat novca mogu da izvrše na blagajni Ušća SC ili Doma omladine.

Ukoliko kupci nisu iz Beograda ili iz nekih drugih određenih razloga ne mogu da dođu na blagajne Ticket Vision-a u Ušće SC ili na blagajnu Doma omladine, potrebno je da pišu na office@tickets.rs kako bi dogovorili pojedinosti oko refundacije.

Proces refundacije karata biće započet od srede, 9. decembra. Organizatori koncerta se unapred zahvaljuju publici na strpljenju i razumevanju oko refundacije karata.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.