Naslovna » BG svaštara » Promocije » Umetnost i humanost – Artists Anonymous (AA) Online Shop
Artists Anonymous (AA) Online Shop
Artists Anonymous (AA) Online Shop

Umetnost i humanost – Artists Anonymous (AA) Online Shop

Artists Anonymous (AA) Online Shop sadrži proizvode autentičnog dizajna, za svakoga, za sve – jer lepota, dobrota i umetnost jedino mogu spasiti svet.

Artists Anonymous je kreativni kanal i neprofitabilna organizacija nastala 2017. godine od kada se posvećeno bavi socijalno angažovanim dizajnom, pod pokroviteljstvom Univerziteta Metropolitan.

Sam koncept AA Online Shop-a je kreirala Madlena Dašić, profesorka Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, sa ciljem da mladi vizuelni komunikatori šalju značajne poruke za opšte dobro.

Umetnici iz Artists Anonymous-a ne samo da studiraju na Univerzitetu Metropolitan, već vredno rade i na socijalno angažovanim projektima. Kreirali su najnoviju kolekciju raznovrsnih proizvoda pod poznatim sloganom „MI kreiramo, VI kupujete, ZAJEDNO doniramo„.

Umetnička dela različitih autora su implementirana na različitim proizvodima. Reč je o mladim ljudima, najsvežijim umovima kreativnog sveta, koji su odlučili da doniraju svoj rad, talenat, umeće i dizajn i na taj način budu deo humanitarnih akcija Artists Anonymous-a. Proizvodi su osmišljeni za višenamensku upotrebu kako bi vama svaki dan bio malo maštovitiji i autentičniji.Promo

AA Online Shop je u saradnji sa Crvenim krstom Beograd, sva sredstva namenio za realizaciju programskih aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite i brige, za socijalno ugroženu decu tj. za njihovo osnaživanje.

U izazovnoj godini koja je iza nas, pokretanjem inovativnog Artists Anonymous Online Shop-a, zainteresovanima se daje mogućnost da svoju humanost izraze na jedan novi i drugačiji način.

Pogledajte zanimljiv asortiman proizvoda i pokloni ispod jelke će biti jedinstveni, kreativni i razlikovaće se od svih dosadašnjih – i sve to uz potpuno bezbednu online kupovinu i dostavu na vašu adresu.

Odaberite nešto kreativno iz šarolike ponude, napravite svoju porudžbinu shodno ličnim afinitetima i učinite humano delo – jer sav prihod od prodatih AA proizvoda ide u humanitarne svrhe, za decu kojoj je pomoć najpotrebnija.

https://www.youtube.com/watch?v=B802XnZon_I