Naslovna » BG svaštara » Da li znate » Da li znate… da je u bečkom dvoru Šenbrun otvorena izložba o maskama, velikim epidemijama i vakcinama
Da li znate... da je u bečkom dvoru Šenbrun otvorena izložba o maskama, velikim epidemijama i vakcinama (ilustracija: Portret muškarca zaštićenog od kolere © Wien Museum)
Da li znate... da je u Šenbrunu otvorena izložba o maskama, epidemijama i vakcinama (ilustracija: Portret muškarca zaštićenog od kolere © Wien Museum)

Da li znate… da je u bečkom dvoru Šenbrun otvorena izložba o maskama, velikim epidemijama i vakcinama

Da li znate…

… da je u bečkom dvoru Šenbrun otvorena izložba o maskama sličnim današnjim od kojih većina nije korišćena u medicinske svrhe, velikim epidemijama i istoriji vakcina?!

… da su se, pored epidemije virusa korona, karantina i snežne oluje, krajem 2020. godine Njujorčani suočili i sa agresivnim vevericama i prijavili vlastima nekoliko ozbiljnih napada?!

… da se od sredine marta do 22. decembra 2020. 56 biznismena priključilo (dolarskim) milijarderima i da ih sada samo u SAD ima 659, a da se njihovo bogatstvo uvećalo za više od sto milijardi dolara?!

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.