Naslovna » Izlasci » Akcije » Jubilarna 20. akcija dobrovoljnog davanja krvi na stadionu „Rajko Mitić“
Institut za transfuziju krvi Srbije - dobrovoljno davanje krvi (foto: ITKS)
Institut za transfuziju krvi Srbije - dobrovoljno davanje krvi (foto: ITKS)

Jubilarna 20. akcija dobrovoljnog davanja krvi na stadionu „Rajko Mitić“

U petak i subotu, 15. i 16. januara 2021, građani koji su zdravi i imaju dobru volju, pozvani su na stadion „Rajko Mitić“ da dobrovoljno daju krv.

Fudbalski klub Crvena zvezda i Udruženje građana „Delije sever“ organizatori su ove akcije dobrovoljnog davanja krvi, oba dana od 10.00 do 18.00, pod već prepoznatljivim sloganom „Crveno-bela krv„.

S obzirom na smanjene rezerve krvi, koje su karakteristične za ovo doba godine, zbog novogodišnjih i božićnih praznika, Zvezdaši su odlučili da, kao i uvek do sada, pokažu solidarnost i organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi kako bi pomogli u prevazilaženju nastalog deficita.

Za sve davaoce krvi Institut za transfuziju krvi Srbije i Udruženje građana „Delije sever“ pripremili su mali znak pažnje, majicu, koja će im biti podsetnik da su učestvovali u 20. jubilarnoj akciji i donirali krv u trenutku kada je to od posebnog značaja.

Pozvani su svi zaljubljenici i poštovaoci „crveno-belog“ tima da još jednom pokažu da su uvek na pravom mestu i u pravo vreme spremni da pomognu. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.