Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kombank dvorana: Ivan Bosiljčić – Naše veče
Kombank dvorana: Ivan Bosiljčić - Naše veče (foto: Nemanja Živković)
Kombank dvorana: Ivan Bosiljčić - Naše veče (foto: Nemanja Živković)

Kombank dvorana: Ivan Bosiljčić – Naše veče

Popularni glumac Ivan Bosiljčić izvešće muzičku predstavu „Naše veče“ u Kombank dvorani, u nedelju, 14. februara 2021. od 19.00.

Koncert je odložen zbog bolesti glumca. Novi datum nastupa Ivana Bosiljčića biće naknadno saopšten.

Prvi put će u jednoj od najpopularnijih beogradskih dvorana, na Dan zaljubljenih, interpretirati poeziju književnih velikana: Sergeja Jesenjina, Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, Šarla Bodlera, Milana Rakića, a sve uz pratnju muzike koja suptilinim tonovima parira snazi „poetske ostavštine“ svetski priznatih umetnika.

Umetničko veče u Velikoj sali kultnog prostora, već uvelikoj poznatoj po izvođenjima ovog tipa, doneće uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđen na našim prostorima.

Ivan Bosiljčić – iz Rusije s ljubavlju

Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala Bosiljčićeve nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u gotovo svim gradovima Srbije i regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika i na turnejama u Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.

– Skoro celu prošlu godinu živeo sam u Moskvi i Sankt Petersburgu zbog snimanja dva nova međunarodna filmska projekta. Iako sam do srži bio ispunjen umetnošću, u trenucima dok sam gledao ruske glumce kako govore stihove i pevaju, osetio sam da mi duboko fali moja publika. Sa nestrpljenjem čekam sledeći susret sa njom – poručuje Ivan Bosiljčić, čije ćemo uloge u ruskim televizijskim serijalima uskoro videti i na našim TV ekranima.

Podsetimo, Ivan Bosiljčić duže od decenije, pored bogate televizijske, filmske i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike.

Karte za „Naše veče“ su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.