Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert grupe Negative u Kombank dvorani
Koncert grupe Negative u Kombank dvorani (foto: KD promo)
Koncert grupe Negative u Kombank dvorani (foto: KD promo)

Koncert grupe Negative u Kombank dvorani

Povodom prošlogodišnjeg jubileja – 20 godina na domaćoj rok sceni – grupa Negative održaće koncert na Velikoj sceni Kombank dvorane.

U subotu, 13. februara 2021. od 19.00, Negative će obeležiti jubilej, kako kažu, na najbolji mogući nači – radeći ono što najviše vole, na bini pred publikom.

Ljubitelji tvrdog rokenrol zvuka imaće priliku da se podsete neprikosnovenog vokala Ivane Peters i muzičke postave u sastavu Nikola Radaković Džoni (gitara), Dario Janošević (bubnjevi), Milen Zlatanović Zmo (bas), koji odavno više nisu „klinci“ koji su osnovali bend pre 20 godina, već deo rok sastava koji važi za jedan od najozbiljnijih ikada nastalih na ovim prostorima.

Kako najavljuju, na bini bini će im se u nekoliko navrata pridužiti gosti koji će zasvirati sa njima i dodatno obogatiti „već dobro poznat i moćan nastup“.

Bend je objavio četiri studijska albuma, desetine hitova, održao stotine koncerata, a kako kažu članovi ove vredne ekipe, trenutno rade na pesmama za svoj peti studijski album. Zbog globalne pandemije su tokom 2020. otkazali dvadesetak koncerata u regionu, ali je želja, kako poručuju, da naprave audio zapis sa koncerta u Kombank dvorani i da to takođe objave kao izdanje.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a. Broj mesta ograničen je na 500 osoba. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.