Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi: Strelac
Novi filmovi: Strelac
Novi filmovi: Strelac

Novi filmovi: Strelac

Od četvrtka, 21. januara 2021, u domaćim bioskopima prikazivaće se američki triler „Strelac“ sa Lijamom Nisonom u glavnoj ulozi.

Duž granice između SAD-a i Meksika u Arizoni, Džim Henson, rančer i vijetnamski ratni veteran, prolazi kroz teška vremena. Njegova voljena supruga je upravo preminula od raka a banka samo što nije zaplenila njegovo ogromno imanje.

Njegov miran život iznenada narušava neočekivani dolazak dvoje ilegalnih imigranata koji prelaze granicu preko njegove zemlje – Ruiz i njenog malog sina, koji očajnički beže od brutalnog meksičkog kartela. Tokom pucnjave majka gine, a Džim postaje nevoljni branilac malog dečaka Migela.

Neverovatni dvojac je sada u bekstvu od nemilosrdnih ubica i potkupljenih policajaca. Na svom putu, međusobna netrpeljivost Džima i Migela ustupiće mesto razumevanju i saosećanju, sa Džimom koji prihvata ulogu Migelovog herojskog zaštitnika koji se neće zaustaviti ni pred čim kako bi ga odveo na sigurno.

Originalni naslov i prevod na srpski: The Marksman / Strelac. Početak prikazivanja filma: 21. januar 2021. Država i godina proizvodnje: SAD / 2021. Žanr: akcija, triler. Uloge: Katheryn Winnick, Liam Neeson, Teresa Ruiz. Reditelj: Robert Lorenz.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.