Naslovna » Izlasci » Pozorište » Neša Bridžis: Stand up show „Šifra F40.01“
Neša Bridžis - stand up show (detalj sa plakata)
Neša Bridžis - stand up show (detalj sa plakata)

Neša Bridžis: Stand up show „Šifra F40.01“

U velikoj sali Kombank dvorane, u petak, 12. marta 2021. od 19.00, popularni komičar Neša Bridžis će održati stand up show „Šifra F40.01“.

Posle nekoliko nastupa u kultnom prostoru Kombank dvorane u okviru stand up večeri domaćih ali i komičara iz regiona, Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis, nastupiće samostalno.

Jedan od utemeljivača domaće stand up scene, pokazaće zašto važi za jednog od najpopularnijih stand up komičara u Srbiji. U skladu sa epidemiološkim merama, nastup će biti održan pred maksimalnim brojem od 500 ljudi.

Predstava „Šifra F40.01“ je „mini autobiografija prolaska raznoraznih stanja koja ograničavaju svakoga od nas“. Takođe, kroz predstavu će Bridžis slikovitim glumačkim sentencama prikazati svoje suočavanje sa strahovima koji parališu čoveka i metode koje se primenjuju da bi se strah pobedio.

Uoči nastupa, Neša Bridžis kaže da veruje da će publika sa predstave otići prepuna utisaka i sa potpuno novim pogledom na svet. „Zašto se predstava zove ‘Šifra F 40.01’ publika će morati lično da se uveri, a siguran sam da će se mnogi pronaći u njoj“, napominje Bridžis.

Nenad Danilović rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pesmom „Ej, Riki Martine“. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko sedam sati teksta sa kojim naizmenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je više od 3000 profesionalnih nastupa.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i u okviru mreže Tickets. (danubeogradu.rs)