Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Jedini izlaz (PREMIJERA)
Novi filmovi u bioskopima: Jedini izlaz
Novi filmovi u bioskopima: Jedini izlaz

Novi filmovi u bioskopima: Jedini izlaz (PREMIJERA)

Svečana premijera filma „Jedini izlaz“, reditelja Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, održaće se 10. februara u bioskopu Cinepelexx Ušće.

Dugoočekivani film bioskopski život počeće 11. februara u dvoranama širom Srbije.

Ovaj psihološki triler, nastao iz pera scenariste Marka Popovića, okupio je impozantnu glumačku ekipu pojačanu glumcima iz regiona.

Popularna Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat stradao u požaru. Šest godina posle nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i svojoj porodici.

Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina. Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Direktor fotografije je Miljan Milovanović, producent Marko Stanković, kompozitor Đorđe Miljenović poznatiji kao Skaj Vikler.

Priliku da se druži sa glumcima publika će imati i u Novom Sadu 11. februara, kada je planirana svečana premijera u bioskopima Arena Cineplex i Cineplexx Promenada. Publika u Kragujevcu moći će da uživa u specijalnoj projekciji 12. februara u bioskopu Cineplexx Plaza, a dan kanije glumačka i autorska ekipa filma pokloniće se publici u bioskopu Cineplexx Niš. Svečana projekcija filma održaće se i u Banja Luci, 17. februara u bioskopu Cineplexx Palas. Sve projekcije biće održane uz preporučene epidemiološke mere.

Originalni naslov: Jedini izlaz. Premijera: 10. februar 2021. / Cineplexx Ušće SC. Početak prikazivanja filma: 11. februar 2021. Dužina trajanja filma: 110 minuta. Država i godina proizvodnje: Srbija / 2020. Žanr: triler. Uloge: Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Milena Predić, Janko Popović Volarić. Reditelj: Darko Nikolić.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.