Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Lovac na čudovišta
Novi filmovi u bioskopima: Lovac na čudovišta
Novi filmovi u bioskopima: Lovac na čudovišta

Novi filmovi u bioskopima: Lovac na čudovišta

Od četvrtka, 25. februara 2021, u domaćim bioskopima će se prikazivati (naučno) fantastični akcioni film „Lovac na čudovišta“.

Pored našeg sveta, postoji drugi – svet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju univerzumom.

Tokom neočekivane peščane oluje, kapetan Artemis i njena jedinica bivaju prebačeni u novi svet i šokirani otkrićem da je nepoznato okruženje stanište ogromnih i užasavajućih čudovišta koja su otporna na njihova vatrena oružja.

U očajnićkoj bici za opstanak, jedinica nailazi na misterioznog Lovca, čije jedinstvene veštine omogućavaju da ostane jedan korak ispred moćnih stvorenja. Dok Artemis i Lovac postepeno grade međusobno poverenje, ona otkriva da je on deo tima koji vodi Admiral.

Suočavajući se sa opasnošću tako velikom da preti uništenju sveta za koji znaju, hrabri ratnici kombinuju jedinstvene sposobnosti i udružuju se zarad krajnjeg obračuna.

Originalni naslov i prevod na srpski: Monster Hunter / Lovac na čudovišta. Početak prikazivanja filma: 25. februar 2021. Dužina trajanja filma: 99 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: akcija, fantazija. Uloge: Milla Jovovich, Diego Boneta, Ron Perlman, Tony Jaa, Jannik Schümann. Reditelj: Paul W. S. Anderson.

 

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.