Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Previše lično
Novi filmovi u bioskopima: Previše lično
Novi filmovi u bioskopima: Previše lično

Novi filmovi u bioskopima: Previše lično

Češka romantična komedija „Previše lično“ prikazivaće se u bioskopima širom Srbije od četvrtka, 4. februara 2021. godine.

Među češkim glumcima u glavnim ulogama su i naši glumci Predrag Miki Manojlović i Branislav Trifunović.

„Previše lično“ je film o ljubavi, u kojem se svi mogu prepoznati. Tri tople priče, ispričane na duhovit i iskren način, ulepšaće vam veče, možda doneti neku novu ljubav ili probuditi onu davno zaboravljenu. Ovo je film posle kojeg ćete se svi osećati bolje i zato ne propustite da ga pogledate na velikom platnu vašeg omiljenog bioskopa.

Simpatičan, emotivan i životan film snimljen je po istoimenoj knjizi, bestseleru književice Evite Tvardzik Urbaníkove, a režiju potpisuje Marta Ferencova.

Film „Previše lično“ govori o tri žene koje se poznaju ili upoznaju. Ujedinjuje ih prijateljstvo, muškarac i mala petogodišnja devojčica.

Simona (Tatiana Dyková) obnavlja svoj život nakon što se razvede i njen sin odluči da živi s ocem. Natalija (Petra Hřebíčková) ljubav nalazi u udovcu s ćerkicom i predanom bakom. A Eva (Eliška Balzerová), iako penzionerka, saznaje da njena ljubav uključuje i onu partnersku, a ne samo ljubav prema unuci.

Nasmejana, ali i dirljiva priča dokaz je da postoji toliko različitih ljubavi koliko ima ljudi na zemlji. Tako je ponekad malo dovoljno da se iz razonode razvije snažna veza, a još manje da se pažljivo raspoređena sreća razbije na hiljade delova. Film o ljubavi prema muškarcima, prema deci, prema sebi, o odgovornosti za one koje volimo i za one koji su ih voleli pre nas. Film u kojem se svi mogu pronaći. Tri divne žene. Tri oblika ljubavi. Tri priče o radosti i bolu, sreći i tugi…

Originalni naslov i prevod na srpski: Prílis osobní známost / Previše lično. Početak prikazivanja filma: 4. februar 2021. Dužina trajanja filma: 102 minuta. Država i godina proizvodnje: Češka / 2020. Žanr: drama, romantična komedija. Uloge: Miki Manojlović, Bane Trifunović, Eliska Balzerová, Petra Hrebícková, Lubo Kostelný. Rediteljka: Marta Ferencova.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.