Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Tom i Džeri
Novi filmovi u bioskopima: Tom i Džeri
Novi filmovi u bioskopima: Tom i Džeri

Novi filmovi u bioskopima: Tom i Džeri

„Dugometražni razigrani film“, sa starim superpoznatim junacima, „Tom i Džeri“, prikazivaće se u domaćim bioskopima od 18. februara 2021.

Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči „venčanja veka“, prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere.

Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodavaca u hotelu pre važnog događaja. Kajla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija.

Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zaposlenik koji se urotio protiv njih troje.

Originalni naslov i prevod na srpski: Tom and Jerry / Tom i Džeri. Početak prikazivanja filma: 18. februar 2021. Dužina trajanja filma: 101 minut. Države i godina proizvodnje: Fra, Nem, SAD, VB / 2021. Žanr: animirani, avantura, komedija. Sinhronizacija: Jelena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić, Milutin Milošević. Reditelj: Tim Story.

 

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.