Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Odloženi koncerti u čast Vlade Divljana
(ne)normalni i prijatelji: Koncerti u čast Vlade Divljana (foto: Marko Živković)
(ne)normalni i prijatelji: Koncerti u čast Vlade Divljana (foto: Marko Živković)

Odloženi koncerti u čast Vlade Divljana

Odloženi su koncerti u čast Vlade Divljana. Zbog bolesti muzičara, (ne)normalni i prijatelji nastupiće 28. februara i 1. marta 2021. od 19.00.

Koncerti su bili zakazani 7. i 8. februara u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Kupljene karte za 7. februar važiće za koncert 28. februara, a kupljene za 8. februar važiće za 1. mart. Ukoliko nekome ne odgovaraju novi termini, ulaznice mogu da se vrate do 15. februara na mestu gde je ulaznica kupljena.

– Žao nam je što je došlo do izmene datuma, ali u ovakvoj situaciji i ovakvim vremenima moramo biti ozbiljni i odgovorni prema okruženju i publici. Vidimo se za tri nedelje, kada ćemo biti svi nasmejani i zdravi. Radujemo se koncertima – poručuju (ne)normalni.

Programi koncerata sa prethodno najavljenim gostima ostaju neizmenjeni. Sastav „(ne)normalni“ sviraće pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, pa će deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe Idoli.

Gost obe koncertne večeri biće Zdenko Kolar, član legendarnih Idola i čovek koji je dugo godina svirao i sarađivao sa Vladom Divljanom. Pored Kolara, na sceni dvorane Kolarčeve zadužbine zasviraće Bojan Gluvajić, član benda Ničim izazvan, Sara Vučenović (violončelo), Ljuba Miodragović (ukulele).

Broj mesta je ograničen, a ulaznice mogu da se kupe na biletarnici Kolarca (radnim danima od 15.00 do 20.00, a vikendom od 16.30 do 19.00), na prodajnim mestima Tickets servisa, kao i online. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.