Naslovna » BG svaštara » Promocije » Univerzitet Metropolitan: 15 uspešnih godina (PR tekst)
Univerzitet Metropolitan: 15 uspešnih godina
Univerzitet Metropolitan: 15 uspešnih godina

Univerzitet Metropolitan: 15 uspešnih godina (PR tekst)

Pre 15 godina krenuli smo da ostvarujemo svoje vizije, snove i ideje i da ih pretvaramo u stvarnost. Osnovali smo Fakultet informacionih tehnologija, kasnije Univerzitet Metropolitan.

Žustrim koracima krenuli smo putem osvajanja i širenja znanja, umeća, veština, kreiranja uspešnih, poslovnih i akademskih karijera kroz društveno-odgovorno poslovanje.

Univerzitet Metropolitan svoju misiju širenja znanja uspešno realizuje godinama na različite načine. Prvi smo akreditovani univerzitet za online studije u Srbiji. Pored centra u Beogradu, otvorili smo i poslovno-obrazovni centar u Nišu, koji uspešno posluje već osam godina. Prvi smo preduzetnički inovativni univerzitet u Srbiji.

Uspešno smo organizovali 25 međunarodnih konferencija i više od 50 društveno-odgovornih humanitarnih akcija. Kroz osam međunarodnih projekata Univerzitet Metropolitan učestvovao je u razvijanju obrazovanja u Srbiji.

Takođe, preko projekata ostvarili smo saradnju sa više od 100 univerziteta u inostranstvu. Da je Univerzitet Metropolitan sa svojih 18 studijskih programa lider u visokom obrazovanju Srbije dokazuje i činjenica da smo prvi počeli sa modelom dualnog obrazovanja.Promo

Za ovih 15 godina postojanja Univerzitet Metropolitan stvorio je od svojih studenata izvanredne stručnjake u oblastima za koje su školovani i to ne samo prenoseći im kvalitetno znanje i mogućnost prakse, već dajući im mogućnost da se afirmišu i pre zvaničnog završetka akademskog školovanja.

Generacije studenata izašle su sa Univerziteta Metropolitan, ne samo sa stečenim akademskim obrazovanjem, već i sa proširenim vidicima koji su im omogućili da se snalaze u poslu i svemu što im on donosi. Zbog svega navedenog naši studenti su prvi izbor poslodavaca.

Uspešni smo zato što smo se čvrsto držali početne ideje da je svaki student centar naše pažnje, interesovanja, usresređenosti, a njegovo znanje i napredak svake vrste naš cilj. Nama student nikada nije bio broj već je bio individua i to jaka inspirativna, izazovna.

Kada tako gledate jedno mlado biće, kad mu se mu se posvetite svim svojim znanjem, umećem, pedagoškom umešnošću vi nužno dobijete rezultat, a to je uspešan čovek pun znanja, sposobnosti, snage, da krene kroz život, rad, da ume da se bori, suočava sa svim izazovima koji stoje ispred njega i da na kraju uvek izlazi iz svih bitaka, kako životnih, tako i poslovnih kao pobednik.

Sve navedeno nam govori da smo na pravom putu, da to što nam je student uvek na prvom mestu daje rezultate i da moramo da nastavimo još odlučnije, jače, puni samopouzdanja, jer uspesi koji stoje iza nas dokazuju da je put kojim idemo pravi put.

Pogledajte video i uverite se zašto je na Univerzitetu Metropolitan prema mišljenju studenata savremenost studiranja na prvom mestu i zašto je pravi izbor za sve buduće generacije.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.