Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Centar za COVID-19 mere (ONLINE)
Centar za COVID-19 mere
Centar za COVID-19 mere

Centar za COVID-19 mere (ONLINE)

Danas, 19. marta 2021, počeo je da radi online Centar za COVID-19 mere, na kojem se nalaze najnovije verzije naredbi i uredbi.

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave objavilo je da se na online stranici Centra za COVID-19 mere nalaze najnovije verzije naredbi i uredbi. Na ovom sajtu privrednici i svi zainteresovani mogu da dobiju tačne podatke o ograničenjima koje ove mere podrazumevaju, sa aspekta delatnosti koju obavljaju.

Predstavnici privrede će na ovom mestu moći da dobiju informacije o tome da li pojedini objekti smeju da rade, do koliko časova, u kojem obimu, sa kojim kapacitetom, a postoji i mogućnost da postave pitanje ukoliko im neka mera nije jasna, a odnosi se na njihovo privredno društvo.

Centar za COVID-19 mere je inspektor.gov.rs, sva pitanja se postavljaju putem kontakt forme, a odgovori javno objavljuju u dnevnom režimu.

U saopštenju se dodaje da će rad ovog centra značajno unaprediti efektivnost protivpandemijskih mera i doprineti boljem razumevanju mera od strane privrede i građana, sa ciljem uspostavljanja maksimalno povoljnog poslovnog okruženja u uslovima pandemije. (danubeogradu.rs)