Naslovna » Izlasci » Doček Nove godine 2022. u Beogradu
Doček Nove godine 2022. u Beogradu (foto: Aleksandra Prhal)
Doček Nove godine 2022. u Beogradu (foto: Aleksandra Prhal)

Doček Nove godine 2022. u Beogradu

Doček Nove godine 2022. ili će biti skoro isti kao doček Nove godine 2021. ili će Nova godina 2022. u Beogradu biti za pamćenje!

I dalje sve zavisi od epidemiološke situacije kod nas ali i u svetu. Neverovatno je, ali istinito da već od marta 2021. mogu da se bukiraju mesta za doček Nove godine 2022. u poznatim beogradskim restoranima i klubovima, hotelima i restoranima, barovima i kafanama.

Cene se kreću od 10 do 200 evra, a prosek cena je oko 40 evra. Već se znaju i izvođači: poznate estradne zvezde i klupski bendovi.

Gradski doček Nove godine opet pod znakom pitanja

Doček Nove godine u Beogradu bio je popularan i u regionu, pa i šire, zbog koncerata na gradskim trgovima i vatrometima na nekoliko mesta u prestonici.

Na vreme ćemo najaviti – ako gradske vlasti budu ocenile da bezbednost građana nije ugrožena.

Doček Nove godine na trgovima i ulicama Beograda najpopularniji je i zato što je – besplatan!

Prošli doček Nove godine na ulicama i trgovima u Beogradu nije organizovan, a izostale su i sve tradicionalne novogodišnje manifestacije – Beogradski novogodišnji festival, Ulica otvorenog srca, Trg otvorenog srca, Trg bajki, Božićno seoce, karnevali i drugo.

Nova godina 2022. – klupski doček u Beogradu

Ranijih godina na portalu Dan u Beogradu najavljivali smo novogodišnje žurke. Ako epidemiološka situacija bude povoljnija i naredne zime na našem portalu imaćete izbor najboljih novogodišnjih žurki za sve ukuse i generacije.

Nova godina 2022. – doček Nove godine 2022. van Beograda

Kao i prethodnih godina, objavićemo i pregled najtraženijih novogodišnjih žurki u Novom Sadu, Nišu i drugim gradovima i mestima Srbije ali i regiona.

Posebno će biti najave dočeka Nove godine 2022. u Beču, Budimpešti i Istanbulu.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.