Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Foto konkurs KC „Čukarica“: Niko kao moj Beograd
Foto konkurs KC "Čukarica": Niko kao moj Beograd
Foto konkurs KC "Čukarica": Niko kao moj Beograd

Foto konkurs KC „Čukarica“: Niko kao moj Beograd

Povodom Dana Beograda, KC „Čukarica“ raspisuje foto konkurs „Niko kao moj Beograd“, koji ima za cilj da promoviše kulturno i turističko blago Beograda.

Inspirisani različitim delovima Beograda, gotovo da ne prođe ni jedan dan a da ne napravimo po nekoliko fotografija ovog milionskog grada koji, kao neka stara dama, raširenih ruku dočekuje posetioce iz različitih krajeva sveta.

Upravo zato je i raspisan konkurs. Teme fotografija mogu da budu pejzaži, ljudi, ulice, kulturni i sportske manifestacije, kulturno-istorijski spomenici i sve ono što predstavlja Beograd u najlepšem svetlu.

Pristigle fotografije publika će moći da vidi na sajtu, Facebook i Instagram stranici Kulturnog centra „Čukarica“, ili na izložbi koja će biti organizovana kada to epidemiološke mere dozvole.

Pravo učešća na konkursu „Niko kao moj Beograd“ za izbor najlepše fotografije, koji traje do 15. aprila, imaju sva lica koja su starija od 15 godina.

Fotografije i kontakt podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona), treba dostaviti elektronskim putem na adresu: marina.petrovic@kccukarica.rs. Za dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti lično ili na broj telefona: 011/2545-951.

Za autore najboljih fotografija biće obezbeđene simbolične nagrade u vidu knjiga i vaučera za pozorišne predstave. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.