Naslovna » BG svaštara » Promocije » Metropolitan talenti 2021: Otvorene prijave – osvojite stipendiju za sve četiri godine studija
Metropolitan talenti 2021
Metropolitan talenti 2021

Metropolitan talenti 2021: Otvorene prijave – osvojite stipendiju za sve četiri godine studija

Univerzitet Metropolitan i ove godine, 8. maja, preko Zoom-a tradicionalno organizuje, već 15. put, takmičenje – Metropolitan talenti.

Ovde srednjoškolci mogu pokazati svoje talenate, sposobnosti, kreativnost i znanje i osvojiti vredne nagrade!

Maturanti i učenici trećih razreda srednjih škola, mogu se prijaviti i učestvovati sa svojim radovima i samim tim dobiti mogućnost da u oblastima Dizajna, Informacionih tehnologija i Menadžmenta, osvoje STIPENDIJU koja pokriva celokupnu školarinu na Osnovnim akademskim studijama Univerziteta Metropolitan u trajanju od četiri godine.

Svi prijavljeni takmičari mogu poslati svoje radove do 3. maja, a samo finale takmičenja i prezentovanje radova održaće se 8. maja se putem Zoom aplikacije.

Takmičenje Metropolitan talenti 2021 održaće se iz sledećih oblasti:Promo

  • Informacione tehnologije,
  • Računarske igre,
  • Menadžment i
  • Dizajn interaktivnih medija.

Partner takmičenja je Obrazovni sistem Equilibrio, koji pobednicima poklanja Premium kurs stranog jezika po izboru! Dobitnici nagrade kurs mogu iskoristiti u periodu koji im najviše odgovara, u skladu sa svojim budućim akademskim obavezama.

Takođe, partner takmičenja, turistička agencija Go2 Travelling poklanja putovanje na jednu od evropskih destinacija u prvoj godini Osnovnih akademskih studija, a u skladu sa uslovima koje propisuje turistička agencija.