Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Izgubljeni na horizontu
Novi filmovi u bioskopima: Izgubljeni na horizontu
Novi filmovi u bioskopima: Izgubljeni na horizontu

Novi filmovi u bioskopima: Izgubljeni na horizontu

Čak četiri nova filma prikazivaće se od 1. aprila 2021. u domaćim bioskopima, a među njima je i uzbudljiva drama „Izgubljeni na horizontu“.

Autor filmova „Ulica Kloverfild broj 10“ i „Opasnost iz dubine“, snimio je priču o preživaljavanju dvoje bivših ljubavnika, Sare i Džeksona, koji otkrivaju novu vrstu straha u malom avionu.

Ovo je trebalo da bude samo rutinski 99-minutni let do ostrva na kom se njihovi prijatelji venčavaju. Međutim, samo nekoliko minuta nakon poletanja, njihov pilot doživljava srčani udar.

Ne znaju gde se nalaze, ne znaju da upravljaju avionom, niti da slete. Ispred njih se nalaze samo beskonačni okean i nebo, a očekuje ih i strašna oluja. Sara i Džekson imaju samo jednu misiju – da prežive.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Horizon Line / Izgubljeni na horizontu. Početak prikazivanja filma: 1. april 2021. Dužina trajanja filma: 92 minuta. Države i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: drama, avantura. Uloge: Allison Williams, Alexander Dreymon, Keith David. Reditelj: Mikael Marcimain.

 

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.