Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Savršen poklon za Dan žena u prodavnicama Fashion Company
Savršeni poklon za Dan žena u prodavnicama Fashion Company
Savršeni poklon za Dan žena u prodavnicama Fashion Company

Savršen poklon za Dan žena u prodavnicama Fashion Company

Pronađite inspiraciju za savršen poklon u prodavnicama Fashion Company, kao i na webshop-u fashionandfriends.com gde vas od 5. do 8. marta 2021. očekuje popust od 20% na kompletan asortiman.

Kao poklon za predstavnicu najstarije generacije u vašoj porodici, predlažemo svilenu maramu Tommy Hilfiger ili UGG papuče s mekim krznom koje pružaju neverovatnu dozu udobnosti.

Vašu majku obradujte Liu Jo kardiganom kao vanvremenskim klasikom za sve sezone ili pak Guess pletenom torbom koja će se godinama zadržati u njenom ormaru.

Nećete pogrešiti ukoliko sestri darujete Replay maxi haljinu sa printom, dok će KIKO make-up paleta za lice biti idealan znak pažnje za drugaricu ili omiljenu koleginicu.Promo

Ne zaboravite da kupite nešto i sebi: predlažemo cool Diesel patike u ljubičastoj boji, koje se podjednako dobro nose uz trenerku, džins ali i nešto neočekivano poput elegantnog odela.

Samo 8. marta očekuje vas i poklon uz svaki račun u Fashion&Friends radnjama, kojim možete da obradujete vašu dragu osobu.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.